Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadalka zgrabna to ja bede po porodzie jak schudne ......caly czas mam zamiar cie dogonic w osiagnieciach :-)
No, to ja Ci tak nie powiem. Mialam mdlosci przy ciazy bezzarodkowej - ksiazkowe objawy typowe dla ciazy - rzyganko, bol piersi, robilo mi sie slabo... Hormony niestety te same w tym przypadku co i przy prawidlowej ciazy. Zeby bylo smiesznie, w ciazy z Karolem, ktora byla ciaza ksiazkowa, mdlosci mialam przez 2 dni i to nie pamietam dokladnie na jakim etapie, ale takie, ze chodzilam po domu z miska nie bedac pewna czy do lazienki zdaze, a konczylam dzien z miska w lozku, wyzeta/wypluta. Moim zdaniem objawy ciazowe nie maja nic wspolnego z prawidlowym przebiegiem ciazy. Rownie dobrze mozna by wrozyc z fusow. O tym jak wyglada ciaza, w sensie jej stanu/kondycji/prawidlowej budowy i rozwoju, moze wyrokowac wylacznie USG.marcia....przepraszam ze dopiero teraz, ale nie było mnie wczesniej...pieknie wygladasz, ładniutki brzuszek, ja to marze aby tak wygladac)
ja bylam wczoraj w Białymstoku na konsultacji u diabetologa/endokrynologa...pani prof.powiedziała mi ze odchudzac sie to bedziemy potem, teraz trzeba zadbac aby waga utrzymała sie, mam diete 1300 kcal lub pilnowac indeksów glikemicznych, no i zapisywac w zeszycie co zjadłam, potem z owym zeszytem na kontrolę, wiec pilnowac sie trzeba
kurde, nie mówcie ze "ciesz się że masz mdłości bo to znaczy że z Fasolka wszystko OK" bo...bo ja nie mam, ani mdłosci, ani wymiotów...wogóle nie czuje sie, ze w ciazy jestem, jedynym objawem...rosnace i bolace piersi, brak okresu, no i usg...