reklama

Otyłość w ciąży

Cześć:)|
Marcia no ja podzielam brak entuzjazmu i chęci. Już mam wolne ale jakoś nic mi się nie chce robić. No i w Wigilię mój do 20 w pracy, a ja sama z dziećmi. Rodzinka daleko... i tak jakoś nie po kolei wszystko. Ale za to mogę się pochwalić, że przez przygotowania do \jasełek w szkole -2kg na liczniku:)

reklama
Ania to super ja to sie boje ze przez te swieta przekrocże 100 i to znacznie :no: A brakuje mi tylko 0,5 kg do 100 czyli w ostatecznym rozrachunku jest 29 tc a ja mam +5 na wadze

Marcia to ty prawie jak moja siostra:) ona też się śmieje, że niechybnie po świętach trzy cyfry na wadze wyskoczą.
Dziewczyny pewnie zapracowane, więc cisza na forum.
Życzę Wam i Waszym rodzinom spokojnych Świąt i dużo radości w Nowym Roku. Szczęśliwych rozwiązań, spełnienia fasolkowych marzeń i wszystkiego co sobie skrycie marzycie.
Wesołych Świąt!!!

ja nadal w dwupaku - termin jutro, ale Mała na razie szczęśliwa i spokojna, nigdzie się nie wybiera:-) normalnie żyjemy na walizkach, nawet na zakupy jadę z torbą do szpitala:D

dzień dobry :)

byłam na USG :) wszystko ok :) serduszko bije jak dzwon :) płuca, wątroba, żołądek, nóżki, rączki, mózg... wszystko idealnie :)
żadnych chorób nie stwierdzono :)

muszę jeszcze za tydzień jechać, bo niestety spał jak suseł i nie udało się kości nosowej zbadać, choć mówiła że widzi że wszystko ok, ale musi udokumentować, więc jeszcze raz muszę jechać :eek: a tak mnie wymęczyła, cały brzuch mnie boli od ugniatania... musiałam pić cole, jeść słodycze, skakać żeby ją obudzić a Fasola nic, śpi sobie smacznie :szok:

a oto moje dziecie :) nareszcie mam zdjęcie :) jedyne w całości :)

1499660_704175622933947_118443374_n.jpg

do Świąt jestem całkiem nie gotowa... nic nie zrobione, prezenty częściowo mam, ale nie wszystkie...

Tigi trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Życzę Wam kochane Wesołych, spokojnych Świąt - odpocznijcie i cieszcie się atmosferą :)

Załączniki

• 1499660_704175622933947_118443374_n.jpg
    1499660_704175622933947_118443374_n.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 80
Tigi to swieta takie niepewne...trzymam kciuki zeby wszystko poszlo szybko i w miare bez bolesnie :-)

katarinka sliczny babelek, moj krolewicz tez tak sie ukladal ze musialam dwa razy chodzic na usg zeby sprawdzic kosc nosowa . Rosnijcie zdrowo :-)

reklama
Witam wieczorowa pora!

ja przeziebiona, z nosa mi sie leje, przez kilka dni bolalo mnie gardlo i ledwie siedze no coz taka aura....

mam nadzieje ze u was przygotowania swiateczne pelna para...

chcialabym zyczyc wam wszystkiego co najleprze zeby wszystkie ciezaroweczki szczesliwie sie rozpakowaly, starajacym sie jak najszybszego zafasolkowania i zeby nam na wadze nie przybylo przez te swieta :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry