reklama

Otyłość w ciąży

staram sie myśleć pozytywnie.. na wizycie u lekarza może się uspokoje, chciałabym. po prostu tak mi się to zwaliło na głowę że nie umiem się jeszcze z tym pogodzić. do tego doszły mi straszne mdłości.. jest mi starsznie niedobrze z rana.. nic nie mogę przełknąć.. do tego nie mogę w nocy zasnąć.. mimo że chce... a dziś doszły jeszcze biegunki... myślicie że można pić smektę?

reklama
Gosianati daj znać po wizycie. Myślę że melisa pomoże ci się trochę rozluźnić :) a na biegunkę ponoć dobre też banany. Gorzka czekolada także nie zaszkodzi.

Gosianati blagam kochana nie nakrecaj sie tak. Poczytaj ksiazke obejrzyj film. Umow sie z kolezanka na sok, albo idz na spacerek sluchawki w uszy i spiewaj mnie to pomaga

reklama
Hej Mamusie ja chcę się tylko pochwalić, że dzisiaj Julcia kończy już roczek- kiedy to zleciało? :D Dlatego dla wszystkich obawiających się- ja miałam ciążę pełną niespodzianek i nie zawsze przyjemnych (nie mówiąc już o samej ciąży :D ) jak widzicie wiara w to, że będzie dobrze mimo wszystko czyni cuda ;) a oto dowód :P

DSCF0121 (3).jpg

Załączniki

• DSCF0121 (3).jpg
    DSCF0121 (3).jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 78

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry