Czesc kobietki!
Widzialam ze beatka pisala z tymi wynikami ale mialam wczoraj tak podly dzien ze szkoda gadac a na zakonczenie tego dnia malo szpagatu nie zrobilam na podworku dobrze ze polecialam na kolana a nie na brzuch ale przez to spojenie nawala jeszcze gorzej..
beatko porownujac te twoje wyniki moimi to wydaje mi sie ze tsh masz za niskie takie optymalne dla zajscia w ciaze to ok 2 ja zawsze mialam tak pomad 1,4-1,8
Ft4 masz na granicy normy ja mialam lekko ponad 1 i nic wiecej nie wiem na ten temat bo dziekowac Bogu chociaz tarczyca u mnie ok..
lisica kreseczki jak malowane, oszczedzaj sie :-)
kateina witaj i gratuluje i oczywiscie trzymam kciuki za fasolke zeby tym razem nic zlego sie nie wydarzylo i na pewno bedzie dobrze:-)
co do wagi ja jestem teraz w 36 tc i mam na liczniku 101 kg ostatnio schudlam 0,5 kg i w sumie na plusie 6,5 kg :-) a przyznam sie bez bicia ze jem normalnie jak mam ochote na slodkie to potrafie se pofolgowac ale mysle ze to jest kwestia tego ze w ciazy podkreca sie metabolizm nasz organizm spala tyle kalorii jakby 24h/ na dobe truchtal wiec mysle ze bedzie dobrze :-)