reklama

Otyłość w ciąży

Czesc dziewczyny ja na patologii bo rano jak bylam na ktg w przychodni to tetno malego bylo bardzo zle caly czas bylo prawie 200 :szok: Wiec ginka na cito wystawila mi skierowanie do szpitala i bylo widac ze byla przerazona wiec ja tym bardziej na Ip zrobili kolejne ktg i bylo juz leprze ale polozylam sie na oddzial dla swietego spokoju zeby jeszcze poobserwowali i popoludniowe ktg bylo ok ale lekarz to ma ocenic.

Moja jedna wspollokatorka pojechala rodzic a druga chrapie jak stary chlop nie wiem jak ja noc przetrwam

reklama
oj marcia bidulko :-(mam nadzieje,ze juz wszystko ok z dzidzia i bedziesz mogla piojechac do domu . daj znac , czym jest spowodowane tak wysokie tetno??

Gosianti ja nie wiem/ kiedys moja mama zmienila przychodnie i wziela swoje papiery. moim zdaniem cos musisz dostac na potwierdzenie,ze bylas u gina przed tym10 tyg. moze masz karte ciazy ?albo zdjecia usg itp i zapytaj sie nowego gina co masz z tym zrobic .

Ja wczoraj bylam na genetycznym i jest dobrze :) lekarz sieje podejrzenie, ze to chlopczyk nie byl na 100 %pewny .
LEkarz powiedzial.zebym sie wiecej ruszala bo wtedy unikne zakrzepow, troche sie przestaszylam bo ostatnio ze mnie leniwiec ale dzisiaj znalazlam na yt cwiczenia dla babek w ciazy i sobie pocwiczylam troche i do tego spacerki .

No czesc dziewczyny!

noc byla kiepska bo lozko mega niewygodne, laska ta co juz byla na sali spala jak susel, chrapala jak chlop i zeby nie sluchawki na uszach bym nie zasnela :-)
w nocy co 2-3 godz przychodzily sprawdzac tetno , z rana mialam ktg i bylo ok takze mysle ze jutro gora pojutrze wyjde do domciu

Marcia - &&&& za Was:) Już na dniach będziesz tulić Krystianka!!! :))

Buziaki dla Was dziewczyny, podczytuję - ale się nie udzielam. W końcu nie jestem jeszcze w ciąży więc wątek ni jak dla mnie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry