Lisica.
Fanka BB :)
Marcia halo, jak żyjecie? Pewnie nie masz czasu tu zaglądać, mam nadzieję że wszystko w porządku u was i już się dobrze poznaliscie z syniem 
Dziewczyny nie ma reguły na tycie w ciąży. Moja znajoma zaczęła ciążę z wagą 49 kg, skończyła z 54. Kolejna start z 90, skończyła ze 110, a jeszcze inna start ze 100 i koniec 95. Jeśli wyniki są dobre i dziecko ładnie przybiera to nie ma się czym denerwować. Zbędne kg będziemy gubić po ciąży... Ja gubię przed ale dzięki temu jakoś się trzymam, bo źle było ze mną jeszcze 3 tyg temu...
Dziewczyny nie ma reguły na tycie w ciąży. Moja znajoma zaczęła ciążę z wagą 49 kg, skończyła z 54. Kolejna start z 90, skończyła ze 110, a jeszcze inna start ze 100 i koniec 95. Jeśli wyniki są dobre i dziecko ładnie przybiera to nie ma się czym denerwować. Zbędne kg będziemy gubić po ciąży... Ja gubię przed ale dzięki temu jakoś się trzymam, bo źle było ze mną jeszcze 3 tyg temu...
Czyli jeśli kobieta ma większą wagę to może przytyć max 7 kg?
a ważyłam wtedy 85 kg. trafiłam do mojej obecnej pani dr. zleciła badania hormonów i wyszło dlaczego nie mogę donosić ciąży, dała mi leki przy których jeszcze przytyłam, ale zaszłam w ciążę i donosiłam. Zaczynałam tamtą ciążę z wagą 96 kg, skończyłam z wagą 108 :-( Ginka bardzo pilnowała, żeby za dużo nie przytyła, ale dlatego, że bała się, że będę miała stan przedrzucawkowy (miałam nadciśnienie) i cukrzyca ciążowa, a to groźne dla malucha - obecnie też tego pilnuje!
nie wiem czy oglądasz czasem taki chyba angielski , program na TLC "porodówka" czasem te kobiety tam są bardzo duże i nikt się nie czepia