Beata ja również gratuluję i zaciskam kciuki za całą ciążę :-)
A no właśnie u mnie na usg też nie za dobrze widać :-( a ginka jest specjalistką od usg, w szpitalu w którym pracuje jest od tego specem , sprzęt ma super, bo ma nowy gabinet i wszystko u niej jest nowe i widać, że dobre jakościowo.
w ciąży z Martyną nie miałam tego usg 3d, jakoś tak w sumie nie wiem czemu, nawet o tym nie pomyślałam. teraz właśnie myślę, ale skoro na zwykłym usg kiepsko widać to czy na usg 3/4d będzie lepiej? no i jednak to sporo kasy dlatego ginka mnie nie namawia. powiedziała, że może być nie za dobrze widać, dlatego mam dylemat :-( i chyba się jednak nie zdecyduję. niech mi tylko płeć potwierdzi, bo jeszcze nie wiadomo na 100% ;-)
asia_I u mnie na połówkowym ja niewiele widziałam, ale ginka zbadała wszystkie narządy maluszka, pomierzyła i powiedziała, że jest wszystko super, tylko płci nie mogła powiedzieć, bo się małe zasłoniło rączkami :-) tydzień później inna ginka robiła mi sug na NFZ i powiedziała, że na 80% dziewczynka i ona też wszystko dobrze pomierzyła, a ja znów niewiele widziałam :-( teraz u swojej ginki mam usg najwcześniej w maju i mam nadzieję, że będzie widać płeć, bo mam dość kupowania ubranek unisex