Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marysia przygotuj sobie plan porodu i zapisz w nim ze chcesz sprobować sn a w przypadku zagrozenia zycia ze zgadzasz sie na cc. NIE maja prawa nigdzie cie zmusić do cc, chyba ze po pierwszym cięciu cos nie tak jest z blizna.
No wlasnie mam nadzieje ze robiac usg w szpitalu sprawdza jak z moja blizna. A dzisiaj bylam u niej na wymazach i przy okazji mnie zbadalai powiedziala ze glowka jestbardzo nisko, i mam zgladzona szyjke . Nie ma rozwarcia ale. W kazdymmomencie moze sie pojawic. Mlody sie pchana swiat tylko czy 37tc to nie zawczesnie?
Co do lekarza to brak słów ..., wiadomo ze będąc otylym nie jest łatwo w ciazy ale zeby zrezygnować z macierzyństwa ??? Jesli zdrowie da to tak ma byc ....
olucha... tak apap, paracetamol można i tak jak pisze aisha...seria *spam*... to jest wyciąg z czosnku, lipy i ziół ogólne le mi pomaga zawsze zwłaszcza syrop na ból gardła można TantumVerde spray na pewno a jak Ci nie przejdzie to do lekarza zdrówka !!!!!!!!!!!!
Boli ale zdecydowanie mniej. Tylko jak dużo chodzę. We wtorek idę do gin, zobaczymy co mi powie, bo ostatnio miałam miękką szyjkę macicy i boję się, że się skraca.