Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale podobna do Ciebie ile ma lat Emily?
aisha widzę już wózeczek zakupiłaś
a ja wam powiem ze przed ciaza mialam refluks, mialam nawet przepuklinę rozworu przełykowego, i bałam się że objawy się nasilą w ciąży, a ja nie mam ich wcale, zgagi ani cofania się jedzenia.
Ja już z niecierpliwoscia czekam na wizyte u swojego ginekologa, we wtorek ide, usg zrobię i wszystkiego się dowiem.
Na chwilę obecną chodzę powoli, ciężko mi się oddycha, czuję też ucisk na pecherz, no i pachwiny bolą i kość ogonowa :/ i nic mi się nie chce... najlepiej bym leżała, spała 35ty tydzień według terminu na 12 styczeń
Olucha ja dokładnie tak jak i ty. Jak chodzę to mam wrażenie ze główka synka jest w moim pęcherzu!! Boli mnie spojenie lonowe i ogólnie juz ledwo się kulam.
A tu porządki świąteczne przede mną
W ogóle jak młody ma czkawke to mam wrażenie ze obija mi się o miednice. Macie tez takie odczucia?
aisha idealnie to opisałaś: Jak chodzę to mam wrażenie ze główka synka jest w moim pęcherzu!! Boli mnie spojenie lonowe i ogólnie juz ledwo się kulam. Ja mam dokładnie tak samo, aż się dziś zastanawiałam czy to normalne, ale skoro i Ty tak masz i pewnie sto innych kobiet to znaczy tak bywa, tak jest.
No ja dziś byłam w sklepie na zakupach i już tylko myślami byłam żeby usiąść w samochodzie i wracac do domu. A o porządkach na razie nie myśle, chociaz chcialabym dywany potrzepać ale moj maz leniwy jest i musze czekac az mu sie zachce to z nim pojde, sama nie dam rady.
Olucha ja dziś po wizycie w TK maxx miałam dość zakupów. Poszłam siedzieć na ławce i oczywiście lody skonsumowalam
Nasze grubaski są juz duże i dlatego ciężko nam się chodzi. Mój to od kilku dni uwielbia się rozciągać. Głowę wbija mi w.pęcherz a dupke w żebra. Masakra
Mój sposób by mąż wziął się do roboty to zacząć samej. Dziś zaczęłam myć okna i mąż się zlitowal nad ciężarówka i umyl pozostałe dwa
hehe dobry sposób, wypróbuje
Lody dziś zjadłam też ale w domu kupiłam w lidlu, lubię ten sklep.
Moja też jest ułożona główką w dół, i normalnie drga mi brzuch jak się rusza, to takie dziwne a zarazem ciekawe uczucie
To ja tez sie dołącze do dzisiejszego konsumu lodów lol
Tez bylam na zakupach i tez mi było ciezko , najchętniej bym co 20 minut przerwę robiła i gdzies siadała, ale ze tyle ludzi było nie było gdzie
Wróciłam zmęczona ze o 19 na kanapie usnęłam
Teraz juz spac nie moge ...
Olucha pamiętaj żeby przy tym jeszcze stekac i jeczec i za brzuch się trzymać. Działa zawsze! ja wpieprzam piernik a mąż okna myje
Ja zwykle co pół godz robie przerwę. Lubię duże markety gdzie są ławki a mąż zawsze w kolejce do kasy