rurka
Fanka BB :)
natka - to jest moja trzecia ciąża i każda przebiega mniej więcej podobnie pod względem objawów... jeśli chodzi o mdłości to u mnie nigdy nie były mocno nasilone, nie wymiotowa łam ani razu.. jedyna różnica jest taka, ze teraz mdłości to był jeden z pierwszych objawów jakieś 11 dni po zapłodnieniu już... a w poprzednich mdłości pojawiały się ok 5-6 tygodnia ciąży pojawiały się z reguły o różnych porach dnia, zwłaszcza w samochodzie właśnie!!
a ustępowały zawsze pod koniec pierwszego trymestru.
Nie sugeruj sie tak bardzo objawami czy ich brakiem... każda babka jest inna i inaczej przechodzi ciążę.. no i poród też...
rozumiem twoje obawy .. to pierwsza Twoja ciąża... heh pamiętam moją pierwszą ciążę... też bałam się poronienia ale cała reszta była tak cudownie nieświadoma
a ustępowały zawsze pod koniec pierwszego trymestru.Nie sugeruj sie tak bardzo objawami czy ich brakiem... każda babka jest inna i inaczej przechodzi ciążę.. no i poród też...

rozumiem twoje obawy .. to pierwsza Twoja ciąża... heh pamiętam moją pierwszą ciążę... też bałam się poronienia ale cała reszta była tak cudownie nieświadoma
a tak to cisza, albo skromnie napisane coś nie coś