reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie :)

Olucha współczuje takiej opieki zdrowotnej :(
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko dobrze poszło , zeby z dzidzia wszystko ok było i zeby Cie dobrze traktowali ...❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Ja wczoraj bylam na zakupach i bardzo źle sie pozniej czułam, było mi słabo i chodzić prawie nie mogłam juz tak mnie krocze bolało :( masakra jakas ...
Juz do końca ciazy sie nie wybieram na żadne takie zakupy ...

reklama
aisha! mam dokładnie to samo!! aż łzy w oczach z bólu czasami mam... stękam i jęczę jak się przekręcam i czasami jak buty zakładam i jest moment kiedy podnoszę jedną nogę zeby w buta wsadzić... czasami nie daję rady z bólu....

olusiapodusia trzymaj się maleńka w tym szpitalu! tam Cię przynajmniej obserwują.. wyobraź sobie co by było jakbyś w domu sama siedziała i odchodziłabyś od zmysłów bo nie czułabyś ruchów.. a w taiej sytuacji to jeszcze się same nakręcamy że cos jest nie tak... że nie czujemy dzidzi przez pół dnia... ze oś się stało... i co byś latała na IP dwa razy dziennie? a tak .. wiem szpitall to nie hotel.. ale jednak spok,ój ducha masz :tak:

Hej! Bylam u gina, powiedział ze wszystko ok i ze 20.01 mam iść do położnej żeby założyła mi kartę ciąży i dala skierowanie na wszystkie badania bo z prywatnego gabinetu musialabym za wszystko płacić...Termin tez ma mi położna wyliczyć...a z tego co ja liczylam to na 1 września...

reklama
Rowerek może skurcze powodować. Zapytaj lepiej lekarza. Ale wg mnie lepiej zrezygnować na rzecz basenu czy jogi dla ciężarówek. Z tym ze basen tez odpada jeśli miewasz infekcje.
Olucha jak tam w szpitalu? Daj znać czy wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry