reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Fajne foty
coraz bardziej się poznajemy 
A ja bym kfc zjadła
A ja bym kfc zjadła

madalena_82
Pieknie wygladacie dziewczyny!!! A balwan mega imponujacy!!! U nas tylko troche szronu rano bylo ;-)
Narobilyscie mi smaka tymi potrawami i teraz bym zjadla wszystko ;-) nalesniki, frytki i kfc ;-) no i oczywiscie cole! Ps placki tez pyszne są!
A na pytanie jak dzis sie czujemy to musze szczerze przyznac ze wysmienicie :-) nic mnie narazie nie boli a dzidzius sobie tanczy w brzuchu az milo. Wasze dzieciaczki tez tancza? Moj jak slyszy muzyke to normalnie az caly brzuch mi chodzi - zobaczymy po porodzie czy lubi czy sie denerwuje ;-)
Narobilyscie mi smaka tymi potrawami i teraz bym zjadla wszystko ;-) nalesniki, frytki i kfc ;-) no i oczywiscie cole! Ps placki tez pyszne są!
A na pytanie jak dzis sie czujemy to musze szczerze przyznac ze wysmienicie :-) nic mnie narazie nie boli a dzidzius sobie tanczy w brzuchu az milo. Wasze dzieciaczki tez tancza? Moj jak slyszy muzyke to normalnie az caly brzuch mi chodzi - zobaczymy po porodzie czy lubi czy sie denerwuje ;-)
Ciążowe smaki
ja jak tylko przeczytam na forum kto co je albo gotuje to od razu tez mi się chce
Mój syn muzykalny nie jest. Ale za to zawsze wie kiedy o nim.rozmawiamy! No i reaguje mocno na brzdakanie gitary mąż się akurat uczy grać
Mój syn muzykalny nie jest. Ale za to zawsze wie kiedy o nim.rozmawiamy! No i reaguje mocno na brzdakanie gitary mąż się akurat uczy grać
madalena_82
Mi sie wydaje ze nie mam ciazowych zachcianek ale teraz to bym naprawde zjadla te frytki i nalesniki i nawet wydaje mi sie ze to do siebie pasuje
wiec chyba jednak ciazowe zachcianki mam. Co do ruchow malucha to nigdy nie moge sie pochwalic jak sie swietnie rusza bo tylko ktos (poza mna i mezem) polozy reke na brzuch to ten natychmiast przestaje
Juz nas ustawia maluch jeden
Juz nas ustawia maluch jeden
oluchapoducha
aisha fajnie ze masz mozliwosc zjedzenia kfc w domu, ja to się krępuje zawsze jesc w miejscu publicznym :/ ze ludzie sobie mysla ze grubas przyszedl do kfc sie nażreć 
madalena_82
Olucha mam to samo!!! Tez wole na wynos i w domu zjesc 
reklama
oluchapoducha
Oj tak szykuje sie do wyjscia godzinę czy dłużej, czasem mąż mi zakłada skarpety, i obowiązkowo wiąże buty
madalena mój mąż nawet jak kładzie rękę to dziecko od razu przestaje się ruszać, przez całą ciążę poczuł ze 2 razy ruchy :/ a szkoda, bo ja tak dobrze czuję i chciałabym żeby i on mógł tak poczuć. Mówię mu że dziecko się go boi
bo ten od samego początku tylko o synu ględzi
a tu ,,niestety,, córka
ale też już się niecierpliwi kiedy się urodzi
juz sie oswoił z tym faktem
no ale w rodzinie ciągle ktoś wydzwania i pyta czy Ola już urodziła... denerwujące
powiadomie wszystkich mmsem jak tylko urodzę 
madalena mój mąż nawet jak kładzie rękę to dziecko od razu przestaje się ruszać, przez całą ciążę poczuł ze 2 razy ruchy :/ a szkoda, bo ja tak dobrze czuję i chciałabym żeby i on mógł tak poczuć. Mówię mu że dziecko się go boi
Podziel się: