reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zapytaj gin na następnej wizycie bo kurcze nie wiem.
Patrząc w tv na porody itp to na pewno monitoruje się dziecko cały czas i jak to ono reaguje.
Ale ja tego problemu nie mam więc nie wnikalam.

aisha wiesz co ja mam tak że zrobię siku i czuję za chwilę że mi coś poleci jeszcze, że tak jakby nie wysiusiałam się do końca. Ale majtek mokrych jako takich nie mam ;) tak że muszę zmienić ;) a co myślisz że te wody ci uciekają? Ja już na izbie przyjęć stały bywalec jestem ;) tam ktg robią, już kojażę niektóre Panie ;)
Jeraha, ja dostałam dwa zastrzyki w tyłek na szybszy rozwój płuc u dziecka, i nikt mnie nie poinformował po co na co, jakie są wady zalety tego zastrzyku. A przy porodzie to będą monitorować ciśnienie, dziecko, będą interweniować w razie co.

Tak! To oczekiwanie jest straszne - moze wody pomalutku sie sączą a moze to ten czop? Czytalam ze wlasnie tak mozna odczuwac. Co do cisnienia to mysle ze ono jest wysokie tylko na wizytach a na porodzie to bedzie dluuuzej trwalo wiec pokaze sie takie jak faktycznie jest. Zobaczymy jak bedzie u nas i damy znac ;-)

reklama
Siedzę i płacze od godziny. Normalnie nie mogę się uspokoić.
Mąż mi powiedział ze jestem beznadziejna, do niczego się nie nadaje i ze nic nie robie tylko.leze...
Nosz kur....codziennie ciepły obiad, pranie robie,sprzątam, jego rzeczy składam i chowam do szaf....czego on jeszcze oczekuje? Kurde jestem w 38tc i szaf nie będę przestawiać...
A poprosiłam go tylko żeby choinkę wyniósł do piwnicy.
Pewnie będę musiała to sama zrobić:(
Sorry ze się tak żale ale nie mam już siły :(

Do góry