reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Annie ja tez mam otylosc obecnie 88 ciaze zaczynałam z 85 obecnie jestem w 23 tc :) wczoraj na usg wyszła dziewczynka:D
straszna sprawa z ta laska z Zabrza ale wg mnie troche jej winy w tym jest ..niestety dzis o wszytsko trzeba walczyć nawet o ktg! Dziwie sie tez że ruchów nie czuła i nic z tym nie zrobiła? Pomimo to strasznie mi jej zal i przykre ze mamy takich. " lekarzy fachowców" i ze w 21 w takie rzeczy.l.:(
olucha trzymam kciuki:)))

Jeraha ja też właśnie obwiniam ta matkę i jej lekarza prowadzącego. Bo wszyscy oskarżają szpital a gdy ona się zgłosiła to już było dużo za późno.
Ja jutro się zgłaszam na ip, trzy dni po terminie. Wole być pod kontrolą.

Dzięki za kciuki :) ale jestem w domu, kazali przyjechać jak skurcze będą regularne co 10min, a ja mam 1-2 na godzinę. Natomiast strasznie dużo śluzu z domieszką krwi mi się sączy, mówiłam lekarzowi stwierdził że to normalne. No ale mam wrażenie że może się sprawdzi ten mój 6ty luty ;)

Ja mam otyłość 3 stopnia! nie wiem kiedy tak przytyłam, bo kilka lat temu schudłam 35kg a potem efekt jojo prawie ze podwójny! mój mąż mi trochę w żartach dogryza że dałam se spokój po ślubie ;) ja mu mówie że jak mu nie pasuje to niech se zmieni, ale w głębi duszy chciałabym być szczuplejsza, atrakcyjniejsza... ja nie wiem, on czasem je za dwoje a chudy jest jak patyk. Coś też w genach musi być, ja mam mamę otyłą... chociaż taka nie była jak była nastolatką, nie wiem, nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry