reklama

Otyłość w ciąży

Madalena mnie też wydawało się to dziwne z tym mlekiem jak powiedziała nam o tym położna na szkole rodzenia. Ale gdy młody się męczył, a ja w domu nie miałam żadnych kropelek ani nic to postanowiłam spróbować.
Fajnie, że twój synek już bardziej gada - mój to tylko stęka:P eee, aaa, yyy....parę razy wyrwało mu się jakieś mammmmmm
A tak to jeszcze pierdzi i beka jak stary chłop:P

Czy twój syn już się uśmiecha? Tak świadomie? Mój powoli chyba zaczyna. Za to łzy już ma prawdziwe!

Olucha jak tam sapomoczucie twoje i córki?

reklama
Rurka no zipie jeszcze :p , nadal do pracy chodzę lol ale niekiedy musze przystanąć bo cos tu zaboli tam zakłuje :p . Jeszcze dwa tygodnie :) jezuuuu zeby tylko wszystko dobrze sie zakończyło ....

Aisha pierdzi i beka jsk stary chłop :p hehe , od taty podpatrzył ? Lol

No wlasnie Olucha co u was ?

Moj tez pierdzi i beka tak ze hej!!! Dzis rano w koncu zrobil kupke wiec radosc w calym miescie ;-) hehe a tak powazniebto u mnie w koncu pomogla ciepla przegotowana woda do picia. Probiwalam juz wczesniej tego sppsobu ale nie chcial pic a.dzis jak zalapal to od razu kupka wielka na cala pieluche poszla :-D
Sebus duzo sie usmiecha ale swiadomie jeszcze nie - widac ze chcialby ale.nie wie jak hehe
Testy alergiczne zrobie mu jak bedzie troche staraszy - czytalam ze minimum pol roku powinien miec a najlepiej rok.
Rurka jaka szczesliwa :-D pamietaj zeby zdac nam relacje jak to u Ciebie wygladalo.
Karina moj synek we wtorek bedzie mial 6 tygodni i jak go nic nie boli to taki wlasnie gadula jest :-D

6 tygodni - jak ten czas leci ..., mi 2 tygodnie do cc zostały , we wt i czw na ktg dla kontroli 24.3 wizyta ostatnia z usg i 1.4 juz do szpitala [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] niewiarygodnie szybko czas leci ..

Strasznie mnie śmieszy jak on tak pierdzi. 4kg szczęścia a zachowuje się karygodnie :)
Twój tez uwielbia masaż i całowanie stopek? Ja gdzieś wyczytałam ze dzieci to lubią wiec go przy każdym przewijaniu całowalam i teraz sam juz te chude stopki wyciąga. Nawet u lekarza! Lekarz się trochę zdziwił :)
Musze spróbować z ta ciepła woda do picia gdy następnym razem będzie miał problemy z kupką.

Karina ja cie podziwiam ze do końca w pracy! Ale jeszcze dwa tyg i tobie też zaczną się podobne problemy jak nam :)

Hahaha przedwczoraj tak na dobranoc nas pożegnała

Załączniki

• 1426490603430.jpg
    1426490603430.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Rurka mała pokazuje kto tu rządzi od Początku :)

Mój syn dziś skończył 5tyg. Z tego tytułu diabeł w niego wstąpił i nie śpi od 1 w nocy! Tzn ma takie 15min drzemki na rękach a gdy się go odkłada to się drze :(
W dodatku ma katar u strasznie charczy,a po 20-30 min snu zaczyna się dlawic i zwraca jedzenie. Ehh
Poszłam do przychodni i ze łzami w oczach mowie co się dzieje i ze się martwię bo nie chce znów w szpitalu się znaleźć to usłyszałam że dziecko zdrowe jest i ze ja mam chyba depresję poporodowa.

Ehh dobrze ze jutro idziemy do tego prywatnego specjalisty mam nadzieje ze nie usłyszę takiej diagnozy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry