reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Ooo raju ale dziś duchota [emoji33]

Zrobiłam dziś już 6 km do lekarza, spowrotem wstąpiłam do sklepu z bielizną. Chciałam kupić jakiś ładny biustonosz do karmienia, ale w ich rozmiarówce 85 G było za małe [emoji33] więc kupiłam nie-ładny [emoji23] i na pocieszenie kupiłam też zastępstwo dla mojego czarnego ulubieńca-emeryta [emoji23]Zobacz załącznik 855058Zobacz załącznik 855059
Mogę wiedzieć w jakim sklepie kupiłaś i w jakiej cenie?[emoji16]

reklama
W sklepie Dalia - to chyba po prostu sklep producenta. Czarny za 150zł, a drugi brzydal za 70 zł.
Muszę zobaczyć czy mają sklep gdzieś u nas. Ja kupiłam do karmienia dwa staniki na bon prix i spoko są, takie miękkie, bez fiszbin, ale biust mi tak urósł, że muszę jeszcze mieć coś większego i może trochę usztywnianego.

Colorado, fajne zakupy. Śliczny ten czarny stanik [emoji4] a do karmienia nie musi być ładny [emoji6]
Ale miło byłoby, gdyby był ładny troche [emoji1] ale nawet nie najgorzej biust trzyma, tyle go broni [emoji1]
Muszę zobaczyć czy mają sklep gdzieś u nas. Ja kupiłam do karmienia dwa staniki na bon prix i spoko są, takie miękkie, bez fiszbin, ale biust mi tak urósł, że muszę jeszcze mieć coś większego i może trochę usztywnianego.
No właśnie mam wrażenie, że w Dalii to trochę rozmiarówka jest problemowa. Z Gai jak kupowałam, to 85 D/E i taki w sam raz był, nawet teraz w nich chodzę, bo bardzo biust mi nie urósł, a tutaj 85 G mierzyłam i mało .... Ale może coś znajdziesz dla siebie :) a i ten do karmienia biustonosz jest firmy: Ma Ma by Alles - wrzucam zdjęcie opakowania.

Jak masz się Ty i malutka? :)
1525877603284.jpg

Załączniki

• 1525877603284.jpg
    1525877603284.jpg
    634 KB · Wyświetleń: 335
Ja to w ogóle nie wiem gdzie kupię stanik do karmienia, bo takich rozmiarów to już chyba nie robią [emoji85]. Przed ciążą 75i. Ze 2-3 rozmiary urośnie na pewno bo tak było też za 1 razem (ale wtedy przed ciążą nosiłam 70f więc jeszcze ogarnęłam). No i koniecznie muszę mieć fiszbiny.

Nagini, u brafitterek powinnaś coś znaleźć. Ja też będę musiała się wybrać, bo tak to mały wybór :( szkoda tylko, że tam takie ceny z kosmosu [emoji33]

Nagini, u brafitterek powinnaś coś znaleźć. Ja też będę musiała się wybrać, bo tak to mały wybór :( szkoda tylko, że tam takie ceny z kosmosu [emoji33]
Właśnie ceny z kosmosu mnie odstraszają. Ja bardzo nie lubię wydawać grubej kasy na coś co posłuży krótko. Jest to wbrew wszystkim moim zyciowym poglądom.

Ja to w ogóle nie wiem gdzie kupię stanik do karmienia, bo takich rozmiarów to już chyba nie robią [emoji85]. Przed ciążą 75i. Ze 2-3 rozmiary urośnie na pewno bo tak było też za 1 razem (ale wtedy przed ciążą nosiłam 70f więc jeszcze ogarnęłam). No i koniecznie muszę mieć fiszbiny.
Na alledrogo jest sporo biustonoszy do karmienia w większych rozmiarach. W cenach dość przystępnych i nie są brzydkie. Ja sama kupuję sobie 95-100D i powiem, że nawet ładne są, czasem bonprixowe, które uważam za bardzo dobrej jakości, się trafią za połowę ceny katalogowej.

reklama
Ale miło byłoby, gdyby był ładny troche [emoji1] ale nawet nie najgorzej biust trzyma, tyle go broni [emoji1]No właśnie mam wrażenie, że w Dalii to trochę rozmiarówka jest problemowa. Z Gai jak kupowałam, to 85 D/E i taki w sam raz był, nawet teraz w nich chodzę, bo bardzo biust mi nie urósł, a tutaj 85 G mierzyłam i mało .... Ale może coś znajdziesz dla siebie :) a i ten do karmienia biustonosz jest firmy: Ma Ma by Alles - wrzucam zdjęcie opakowania.

Jak masz się Ty i malutka? :)Zobacz załącznik 855154
Dzięki.

Czujemy się dobrze. Mała to aniołek, który potrafi się głośno domawiać o swoje [emoji16] nie lubi przebierania i kąpieli i głośno o tym informuje [emoji16] ja psychicznie już zdecydowanie lepiej, fizycznie też dobrze. Brzuch jeszcze boli, ciągnie, ale do przeżycia [emoji846]

Do góry