reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc dziewczyny :) ja tez otyla jestem... mam 179 i 105kg zywej wagi. 4 lata temu przed pierwsza ciazam wazylam 58kg przytylam do 80kg... w 7 miesiacu stracilam dziecko i depresja zrobila swoje i jest te 105... narazie nie wiem czy jestem w ciazy termin na @ minol ale test pokazal bladychny cien 2giej kreski i znikl... wiec bede powtarzac we wtorek... jesli sie uda bede sie wiecej udzielac :) mam nadzieje ze znajdzie sie tu dla mnie miejsce ;)

reklama
Czesc dziewczyny :) ja tez otyla jestem... mam 179 i 105kg zywej wagi. 4 lata temu przed pierwsza ciazam wazylam 58kg przytylam do 80kg... w 7 miesiacu stracilam dziecko i depresja zrobila swoje i jest te 105... narazie nie wiem czy jestem w ciazy termin na @ minol ale test pokazal bladychny cien 2giej kreski i znikl... wiec bede powtarzac we wtorek... jesli sie uda bede sie wiecej udzielac :) mam nadzieje ze znajdzie sie tu dla mnie miejsce ;)
Witamy gorąco:)
i trzymam kciuki za sukces w tym cyklu:)

Rownież witam gorąco i trzymam kciuki:-) to już w następnym tygodniu będziemy czekać na wyniki dwóch testów ciazowych:tak:
Ja dopiero będę wstrzymywać oddech ok 10 września. Mam nadzieje ze wtedy tez będzie komu trzymać kciuki za mnie.
Dobranoc

Czesc! Powiem to tak: gruba/otyla czy jak tam, to jestem ja z moim mikrym wzrostem i waga 100kg, a i tak twierdze ze nie jestem gruba/tlusta/otyla, tylko niewywrotna. Zapamietac - krotka, niewywrotna. :-D Ty, to jestes po prostu duza. Kciuki za druga kreche - niech Ci nastepnym razem wyjdzie jak slup telegraficzny.

dziekuje za przywitanie :) ja zawsze mowie ze nie jestem gruba tylko moje cialo nie moze pomiescic mojej zajefajnosci i charakterku :)

no to zimna krew wspomniana przez lolcie mi sie przyda i kłaczkowe porady, bo ja od nocy do teraz mam takie małe skurczątka... w nocy do 16.00 dzis byly co 10 miniut po 40 sekund, teraz wystepuja rzadziej, co 20 minut, ale robia sie upierdliwe i troche dluzsze.
moja polozna tymczasem "zeszla z porodu" i wiem, ze jakby co mojego w tej chwili nie przyjmie, wiec mam nadzieje, ze to jeszcze troche potrwa.
trzymajcie kciukasy!
wklejam ostatnie prawdopodobnie zdjecie brzuszka z tola w srodku, z wtorku :)

Zobacz załącznik 496006

aaaaaaaaa! :)

Dżizuus nóżki jak patyczki i Ona tu nam wciska, że jest gruba:-D;-) Proszę Cięęę ;) chyba najbardziej wychudła z całego grona forumowego :tak::tak:;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i małą Tolkę ;-) no ktoś by już mógł się rozpakować... ;)))

I ja się witam :tak: i oczywiście też trzymam kciuki za dwie mega wielkie czerwone krechy ;-)

Może jutro i ja cykne jakieś foto z brzucholem i wstawię...hmm...

pam_x_pam ja tez witam i też trzymam mocno kciuki za wtorkowy test.

a nóż widelec i nam się razem uda :-)

a jak będzie 20 tydz. to skończy się moje schizowanie :-)

nie dziwcie mi się z mojego wariata na tym punkcie. Człowiek od trzech lat chce zajść w ciąże to tak niestety już jest.

Udanego weekendu laseczki :-D

weronikazz jak tam się czujemy ? jak z tymi skurczami? kolejna rozpakowana mamusia będzie w weekend czy czekamy na roboczy dzień :-):-):-)

Ostatnia edycja:
weronika na sierpniówkach po północy napisała :
dzag, moze sie uda, choc skurcze - a przynajmniej tak mysle, ze to to, bo sciska w dolku dosyc juz bolesnie i odpuszcza przyjemnie - sa caly czas, tylko fazy maja raz czesciej, raz rzadziej... mam nadzieje ze sie moja polozna wyspala jakby co ;)

jak myślicie - może coś się zaczęło

reklama
Witam się weekendowo, fajnie, że będą nowe Mamuśki, trzymam kciuki nadal za Wasze testy no i za rozpakowujące się Mamusie, bo coś czuję, że po niedzieli powitamy nowe maluszki :-D

Do góry