• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ovarin, brak okresu po ciąży

Cześć dziewczyny.
Chciałabym zajść w kolejna ciążę. Synek ma już 10 miesięcy. Jest na mleku modyfikowanym od samego początku. Pierś ma jako dodatek, deser. Praktycznie już ssie piers 1-2 razy dziennie . A okresu nadal brak. Testy owulacyjne negatywne.
Słyszałam, że ovarin, może wywołać okres, ale czy po porodzie? Czy można stosować, jeśli dziecko popija trochę z piersi?

reklama
Cześć dziewczyny.
Chciałabym zajść w kolejna ciążę. Synek ma już 10 miesięcy. Jest na mleku modyfikowanym od samego początku. Pierś ma jako dodatek, deser. Praktycznie już ssie piers 1-2 razy dziennie . A okresu nadal brak. Testy owulacyjne negatywne.
Słyszałam, że ovarin, może wywołać okres, ale czy po porodzie? Czy można stosować, jeśli dziecko popija trochę z piersi?
Ja używałam Ovarin 3 miesiące i one wyregulowaly mi miesiaczke i owulacje i moge zawdzieczyc ze szybko zaszlam w ciaze bo u mnie caly czas bylo brak owulacij . Mialam problem tylko z tym ze po nich mnie bolaly strasznie piersi ale wytrzalam i zaszlam w upragniona ciążę 😍 zycze powodzenia 🙂

Cześć dziewczyny.
Najlepiej iść do ginekologa. Sprawdzi czy jajniki pracują i ewentualnie zaleci co brać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry