Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak myslalam ale dopiero jak sie nie pojawil... ale juz wrocilo moze wszystko do normyOvarin nie ma takiej mocy żeby zatrzymać okres. Zapewne musisz dużo o ciąży i psychika zadziałała.
A skąd ten pomysł że zatrzymanie miesiączki było powodem ovarin? To tak jak by mi ktoś pow że zażywania wit z grupy B zatrzyma miesiączkę.Tak myslalam ale dopiero jak sie nie pojawil... ale juz wrocilo moze wszystko do normy![]()
Mam nieregularne cykle nic z lekow nie biore.. (codzienne krawienia) przeczytalam ze ovarin pomaga niektorym uregulowac cykl. Zaczelam stosowac najpierw raz pojawil sie okres i odstawilam. Jakies dwa miesiace temu zaczelam ponownie brac systematycznie dostalam bardzo bolesnej i obfitej miesiaczki nie przerwalam stosowania okres sie skonczyl normalnie . Czekajac na nastepny obfity okres on sie wgl nie pojawil dopiero wczoraj bardzo delikatnie zaczal przy czym wczesniej jajnik bolal i podbrzuszeA skąd ten pomysł że zatrzymanie miesiączki było powodem ovarin? To tak jak by mi ktoś pow że zażywania wit z grupy B zatrzyma miesiączkę.
Jak bardzo masz nieregularne cykle? Ile trwał najkrótszy cykl a ile najdłuższy w przedziale 6-sciu miesięcy ostatnich? Takie sumplemty diety jak ovarin ovulomed max wit z grupy B wit c e wit d3 i inne nie mają wpływu na zatrzymanie miesiączki. Owszem one mogą skrócić jest wiele takich przypadków ale żeby takie sumple zatrzymywały okres jestem w szoku. Mi jak polecono ovarin ale zamiennik niemiecki (mieszk w DE) to zapytałam czy może namieszać mi w organizmie. To usłyszałam że może ale w pozytywna stronę czyli skrócić cykl ale nie w tą drugą stronę. Suma sumarum nie zażywalam tego bo i tak już biorę sporo leków w tą lekach i wolalam coś do picia. I zażywa już drugi miesiąc ovulomed max dzisiaj mam 48dc i też mam zgonić brak miesiączki na ovulomed max?Mam nieregularne cykle nic z lekow nie biore.. (codzienne krawienia) przeczytalam ze ovarin pomaga niektorym uregulowac cykl. Zaczelam stosowac najpierw raz pojawil sie okres i odstawilam. Jakies dwa miesiace temu zaczelam ponownie brac systematycznie dostalam bardzo bolesnej i obfitej miesiaczki nie przerwalam stosowania okres sie skonczyl normalnie . Czekajac na nastepny obfity okres on sie wgl nie pojawil dopiero wczoraj bardzo delikatnie zaczal przy czym wczesniej jajnik bolal i podbrzusze
Gdy mialam codzienne krawawienia mniej wiecej cykl 29-34 niby normalnie ale nie przy codziennych plamieniach badz mocniejszych krawieniach roznie bywalo. Pierwszy raz zaczelam stosowac dlatego zwalilam to na suplement. Nie mialam nic zlego na mysli. Umowiona jestem do ginekologa ciekawa jestem co powieJak bardzo masz nieregularne cykle? Ile trwał najkrótszy cykl a ile najdłuższy w przedziale 6-sciu miesięcy ostatnich? Takie sumplemty diety jak ovarin ovulomed max wit z grupy B wit c e wit d3 i inne nie mają wpływu na zatrzymanie miesiączki. Owszem one mogą skrócić jest wiele takich przypadków ale żeby takie sumple zatrzymywały okres jestem w szoku. Mi jak polecono ovarin ale zamiennik niemiecki (mieszk w DE) to zapytałam czy może namieszać mi w organizmie. To usłyszałam że może ale w pozytywna stronę czyli skrócić cykl ale nie w tą drugą stronę. Suma sumarum nie zażywalam tego bo i tak już biorę sporo leków w tą lekach i wolalam coś do picia. I zażywa już drugi miesiąc ovulomed max dzisiaj mam 48dc i też mam zgonić brak miesiączki na ovulomed max?
Nie żebyś pomyślała że się czepiam ale próbuje wytłumaczyć że to napewno nie przez ovarin. On po prostu nie ma takiej mocy w sobie. Ovarin to same witaminy [emoji4]Gdy mialam codzienne krawawienia mniej wiecej cykl 29-34 niby normalnie ale nie przy codziennych plamieniach badz mocniejszych krawieniach roznie bywalo. Pierwszy raz zaczelam stosowac dlatego zwalilam to na suplement. Nie mialam nic zlego na mysli. Umowiona jestem do ginekologa ciekawa jestem co powie![]()
Wlasnie ide do lekarza zeby ogarna to i chcialabym wiedziec czy wystepuje u mnie jaka kolwiek owulacja. Niestety narazie nie trafilam na dobrego lekarza..Nie żebyś pomyślała że się czepiam ale próbuje wytłumaczyć że to napewno nie przez ovarin. On po prostu nie ma takiej mocy w sobie. Ovarin to same witaminy [emoji4]
Cykle masz regularne. Co do plamien to może być powodem wysoka PRL lub za mały progesteron. Cykle nieregularne to ja mam obecnie 48dc ostatni okres 2.06
Wg mnie też nie ma. Również biorę myo inozytol i skróciły mi się cykle. Byłam w międzyczasie u Ginekologa i powiedziała że skrócić może, ale nie zatrzymać.Wlasnie ide do lekarza zeby ogarna to i chcialabym wiedziec czy wystepuje u mnie jaka kolwiek owulacja. Niestety narazie nie trafilam na dobrego lekarza..
Spoko tylko "glosno" myslalam czy to moze miec zwiazek![]()
Jaki bierzesz myo inozytol? W jakiej dawce? Mi żadne sumple nie chce wyregulowac cyklu w sensie skrócić.Wg mnie też nie ma. Również biorę myo inozytol i skróciły mi się cykle. Byłam w międzyczasie u Ginekologa i powiedziała że skrócić może, ale nie zatrzymać.
Najlepiej brać ovarin minimum 6 mcy. Bierz dalej,moze Ci pomoze skoro mówisz że masz nieregularne cykle.
Biorę te co ci kiedyś pisałam, z tej samej firmy, co mój partner bierze.Jaki bierzesz myo inozytol? W jakiej dawce? Mi żadne sumple nie chce wyregulowac cyklu w sensie skrócić.