Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A pamiętam już. Ja zażywalam castagnusa, clavelle, ovulomed max i jeszcze jakieś inne i nic nie działa. Jeszcze z wątku ciąża po poronieniu @Madlein polecała cyclodynon muszę spróbować a jak nie to to co Ty napisałaś. Choć małe szanse przez podwyższone hormony męskie. Bo to jest u mnie powód nieregularnych miesiączek.Biorę te co ci kiedyś pisałam, z tej samej firmy, co mój partner bierze.
Nazywają się fema in form kinderwunsch multi + i do tego Omega form 375 epa + i jak mi się skończy moja witamina D to zamówię stamtąd też (bo mam niestety niedobór).
Witaj w klubie. Ja nie mam co prawda infekcji ale 49dc 3 dzień odstawienia leków na wywołanie okresu. Kolejny cykl będzie trwał ponad 60 dni[emoji2356][emoji2368]Tak jak @młoda1994 pisze cyclodynon brałam trzy cykle i wyregulował mi @ na ponad pół roku. A też jestem ciężki przypadek. Teraz np. brałam 10dni duphaston, mija 3dni i jedyne co mnie dopadło to jakaś infekcja, a nie @ [emoji23]