Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dwie takie same są.Pozytywny w sensie kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej czy pozytywny w sensie dwie kreski?
Testy owulacyjne służą do wykrywania wzrostu poziomu LH, a tym samym mają pomoc w określeniu kiedy może nastąpić owulacja. Do wykrywania ciąży służy test ciążowy, a nie owulacyjny.Owulacja po prostu mogła się przesunąć. Mimo wskazywanych objawów.
Kilka osób wypowiadało się też, że testy owulacyjne pozytywne mogą wskazywać ciążę. Ale myślę, że w Twoim przypadku to i tak dużo za szybko. Także stawiałabym na przesunięcie owulacji.
Ewentualnie może doszło do podwójnej owulacji w cyklu![]()
Zgadzam się z Tobą, jednak spotkałam się z opiniami, że pozytywne testy owulacyjne (przed spodziewaną miesiączką) wskazywały na (potwierdzoną później) ciążę.Testy owulacyjne służą do wykrywania wzrostu poziomu LH, a tym samym mają pomoc w określeniu kiedy może nastąpić owulacja. Do wykrywania ciąży służy test ciążowy, a nie owulacyjny.
Polecam @Ela1906 kilka razy jednak przejść się na monitoring równocześnie z robieniem testów owulacyjnych. Nie u każdej się one sprawdzają, a pozytywny test owulacyjny nie oznacza, że owulacja się na pewno odbędzie.
Tak samo jak ja słyszałam, że test ciążowy wsadzony w pomidora daje dwie kreskiZgadzam się z Tobą, jednak spotkałam się z opiniami, że pozytywne testy owulacyjne (przed spodziewaną miesiączką) wskazywały na (potwierdzoną później) ciążę.