Agusia1205
Początkująca w BB
Super gratulacjeJestem w ciąży z owulacji w 26/27 dc także wszystko jest możliwe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super gratulacjeJestem w ciąży z owulacji w 26/27 dc także wszystko jest możliwe![]()
Gratuluje maleństwaBzdurki. Mi się owulacja przesunęła o 2 tygodnie i dzięki temu od 5 tygodni jestem mamą![]()
Testy owulacyjne nie pokazują ciąży. Wykrywają hormon LH, test ciążowy wykrywa hormon beta HCG. To dwa różne hormony i dwa różne testy. Nie używa się ich zamiennie.Nie jestem pewna ale testy owulacyjne mogą pokazywać ciąże tez Ja np miałam zawsze cykle 28 dniowe a od jakiegoś czasu miałam 22 dniowe po okresie przychodziła owulacja..
Możesz wrzucić linka do danych medycznych potwierdzających tę informację ?Tak myślę że skoro owulacja później to może zarodek będzie słabszy. Nie znam się.
Mi się ostatnio przesunęła o tydzień i o tyle samo później @Dzięki![]()
Napisałam że to moje rozmyślenia, a nie ze tak jest. Dlatego dopytujeMożesz wrzucić linka do danych medycznych potwierdzających tę informację ?