reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

P O R Ó D - jaki? Nasze obawy, wyobrażenia etc.

reklama
Kuźwa, teraz to na pewno przez te koszule, a raczej ich brak, urodzę... ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: Jak boga kocham, już jedną nogą jestem na porodówce ;) :laugh:

Aga31, no mam nadzieję, że zdążę, w końcu bądź co bądź, poród nie trwa 15 minut (a szkoda ;D). Poza tym nie gadałam jeszcze ze swoją ginka na ten temat, ale jest też taka opcja, że położy mnie do szpitala wcześniej. Droga do Łodzi niełatwa bo po drodze cały czas teren zabudowany i miasta i same skrzyżowania ze światłami, więc na dojazd musimy liczyć co najmniej 2 godziny, ale wsiadam w samochód jak tylko coś zacznie mnie boleć i będzie juz blisko terminu. ;) ;D

Leyna pisze:
dominique koszulami to Ty się najmniej przejmuj, naprawdę w szpitalu dają jakby co
a poza tym na pewno masz jakąś starą na zbyciu, może być przykrótkawa i niezbyt cudowna, bo i tak się pewnie pobrudzi

No właśnie, kurczę, nie mam żadnej na zbyciu, bo normalnie spie w pizamach ,a teraz w tym goracu w starych wieeeelkich T-shirtach P.. Mam jedną koszulę tylko, ale ona absolutnie nie nadaje się do spania (czy raczej odpoczywania ;)) - pełni za to bardzo dobrze funkcję szaliczka po 5 minutach od założenia :laugh: :laugh:
No nic, bede w szpitalnych najwyzej, nawet z dekoltem do pasa i ledwo siegajacych konca tyłka ;)

No Dominique kochana, skoro juz Ci zaczyna odchodzic czop to moze juz niedlugo bedziesz tulic swoja malutka :) Oczywiscie poczekaj z bezpieczna granica przyjscia malej na swiat :)
Ja bym chciala jak najszybciej urodzic, moze jeszcze nie teraz, ale w 38 tyg.owszem ;D
Koszul zadnych tez jeszcze nie mam, wiec sie nie martw - nie jestes sama :)
Ale wizja porodu coraz bardziej zaczyna mnie przerazac...

Dominique własnie sprawdziłam i ty masz dalszy termin niz ja więc daj spokój z tym porodem narazie, bo ja zaczne biegac jak oszlała jak tak sie za wczesnie rozsypiesz ;)
a z tymi koszulami daj spokój , ja do samego porodu mam dwa ogromniaste t-shirty (zalecenie położnej)a po porodzie bardzo sexowne dwie koszule ;) , jak je mój K. zobaczył to stwierdził że dobrze ze mam szlafrok bo wygladam w nich jak jego babcia ;) ja nie wiem co on myślał że będą koronkowe czy co ::)

Hej miałam "ciężki" weekend, ale już po wszystkim, a takie są jego efekty:

Więcej wkleję i napiszę jak będę miała chwilkę, bo dzisiaj wróciłam ze szpitala i mam trochę matczynych obowiązków :)

reklama
kwiat7qb1jd.gif

K@si@, ogromne gratulacje!!!!
Prześliczna niunia!!!!

Miałam przeczucie, że u Ciebie to "już" ;D

Ps. Uff, nie jestem pierwsza ;) ;) ::)

Do góry