• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Paciorkowiec i gronkowiec

Kochane wczoraj wyszłam ze szpitala. Jestem w 23 t.c. Mam infekcje okolic intymnych na która lekarz dał mi clotrimazolum dopochwowo poprawiło się crp spadło i jest w normie. Ogólnie wyniki badań mam bardzo dobre, problem polega na wymazie z szyjki. Okazało się ze mam paciorkowce i gronkowca. Rozmawiałam z moim lekarzem kazał powtórzyć wyniki badań(kwer,mocz it.) Za tydzień idę na wizytę i będziemy rozmawiać, powie co i jak. Kazał się nie martwić bo nie mam żadnych objawów. Ale jestem przerażona. Przepłakałam cała noc. Czy któraś z was miała podobna sytuacje i jest już po porodzie?

reklama
Rozwiązanie
Jeżeli chodzi o paciorkowce (gbs+) ma to bardzo dużo osób/ kobiet. Gdy zaczynasz rodzić zostaje dożylnie podany antybiotyk i wszystko jest OK. Tylko trzeba pilnować godzin (częstotliwości dawek). Co do gronkowca, nie wiem. Jesteś pod opieką lekarza, na pewno wszystko jest OK.
Jeżeli chodzi o paciorkowce (gbs+) ma to bardzo dużo osób/ kobiet. Gdy zaczynasz rodzić zostaje dożylnie podany antybiotyk i wszystko jest OK. Tylko trzeba pilnować godzin (częstotliwości dawek). Co do gronkowca, nie wiem. Jesteś pod opieką lekarza, na pewno wszystko jest OK.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry