Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Norge a powiedz ile tych big podpasek zuzylas?
ile tych gaci potrzebowalas?
aha i jakie koszule masz do karmienia takie z dziurkami po bokach czy takie rozpinane?
....podpaski nie miały zupełnie sensu nawet mega-lotniskowce nie dały rady ....używałam takich podkładów ,sensi ,które kładzie się na łóżko ....(w szpitalach też je stosują ).....paczka pękła ja nic ....
;-)
Teraz używam jedne dziennie bo krwawienie jest niewielkie .....ale już myślę o przeżuceniu się na normalną bieliznę
...a jeżeli chodzi o podpaski teraz - jest to pewnie sprawa indywidualna ...tak jak przy miesiączce ....jedne kobitki zużywają mniej inne więcej .....;-)Czy te podklady i inne takie sa tez potrzebne jak ma sie cesarskie?bo ja tego tyle nakupowalam a teraz nei wiem czy na cokolwiek mi sie przyda :-(

Kaczusia tak samo leci jak sie ma cesarke czy naturalny
Norge czyli jednak zaopatrzec sie w takie podklady jak Seni czy cus?
mnie jednak obrzydzaja te wielkie big podpaski jezuuu ja nosila tampony a teraz takie cus fuuuj
.Czym większe na początku" instrumenty" tym lepiej !!!!
te najwieksze wcale nie sa takie duze
...bez sensu
mama nadzieje ze w razie czego cos on pomoze, pomimo ze nie jest to najlepsze rozwiazanie