Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też zawsze byłam wytrawną tamponiarą.... a podpaski szerokim łukiem omijam od 16 roku życia... a wychodzi na to że trzeba się bedzie z nimi przeprosić na kilka tygodni.....może za jakiś czas to wkładki wystarczą...
przeżyjemy,moja koleżanka co właśnie nidawno rodziła krwawiła mocno kilka dni a w sumie około 2 tygodni,także różnie to bywa,zwykle piszą do 6 tygodni!
Za to koleżanki coś mówią o pasie poporodowym. 
Podklady i lotniskowce po CC to rozumiem, ale jakichś specjalnych gatek siateczkowych to chyba nie trzeba.Za to koleżanki coś mówią o pasie poporodowym.
![]()
i pampersy dla dzidzi mam mieć też swoje... zapewniają dziecku ubranka i rożek, które jak to powiedział mój gin "mocno wysłużone z dziurkami... jakby myszki wygryzły":-):-), dodatkowo położna doradzila mi żeby napewno nie brać swojego rożka, ale ubranka to jak najbardziej...
. Dla dziecka chusteczki nawilżane , pampersy (pamiętam, że przy pierwszym to mi szło 5-6 dziennie) i jakiś cudowny krem F18 do pielęgnacji. Ponoć stary, sprawdzony, nie uczula i takie tam