Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) a on
" ale jak to ? tyle tego i sie zmieściłaś?"

zastanawiał sie dłuuuugo i musiałam mu powiedzieć gdzie co mam :-)

Tak się uśmiałam z niego,że od razu mi się lepiej zrobiło 
A był w takim szoku, bo wcześniej jakoś w szpitalu nie widział, bo torby były pochowane, a teraz na izbie przyjęć jak zobaczył z czym przychodzą ludzie do porodu to chciał wyciągnąć mega walizę którą pakuje jak wyjeżdża na nartyTak się uśmiałam z niego,że od razu mi się lepiej zrobiło
![]()

Oj, ja też się uśmiałam

dziewczyny podpowiedzcie jeszcze co mam wziac??
dla siebie: podpaski, gacie, reczniki dwa, koszule, szlafrok i co jeszcze?
dla maluszka:komplety ubranek, pampersiory no i rozek cos jeszcze?
Joasiah - ja dla siebie wzięłam jeszcze kubek, sztućce, papier toaletowy, ręczniki papierowe, termometr, kapcie, klapki pod prysznic a dla dziecka oprócz tego co napisałaś to zabrałam jeszcze 3 pieluszki tetrowe, szczoteczkę do włosów, gaziki Leko i w sumie wsio![]()

), do ściągnięcia nad
miaru pokarmu skorzystałam z laktatora szpitalnego;-).Padiqq - Wiem, że to śmieszne ale u nas w szpitalu musisz mieć swój własny termometrNiby papier toaletowy to też podstawa a jednak wiele szpitalów go wymaga ...
Jak rok temy leżałam prawie dwa miesiące na patologii ciąży a potem jeszcze po poronieniu to za każdym razem musiałam mieć swój termometr bo jak ktoś nie miał to strasznie się krzywili i kazali obowiązkowo dowieźć
![]()