andrewa88
Fanka BB :)
kurcze a ja wogóle nie rozumiem tego nałogu
może datego że nie palę jednak jako gówniara troche tam pociągałam ale nie dużo i jak zemdlałam na siłowni po zapaleniu papierosa i mi sztanga spadła na katke piersiową ojjjj szybko się odłuczyłam palic
jednak jeszcze bardziej nie rozumiem że kobiety palą w ciązy i słowo nałóg nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem...robisz do cholery krzywde swojemu dziecku i nic cię nie usprawiedliwia. Wyobraź sobie że ono to łyka i dusi się a nstępnie rodzi i ma nie małe rblemy zdrowotne,niską wagę urodzeniową. Nie wiem ale dla mnie żsden czyn który jest robiony świadomie a robi krzywde dziecku nie jest do usprawiedliwienia.Można sobie powiedziec że się nie można oduczyc palic przy zwyklym rzucaniu palenia ale dla dobra dziecka???? Nie wiem ale ejsteś dorosłą kobietą i tak jak pisała Mama Boo to Twoje życie i jesteś za nie tylko ty odpowiedzialna ale pamiętaj za Twoje dziecko jesteś jeszcze bardziej odpowiedzialna i zastanów się czy od początku urodzenia już chcesz jej to życia niszczyc. Każdy z nas ma prawo do błędów tylko należy wyciągac wnioski...pozdrawiam i życze Ci trafnych wyborów