Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dzięki za kciuki i trzymajcie dalej tym razem czuje, że naprawde chce rzucić;-).
A właściwie kopci jak smok, bo odpala jednego od drugiego praktycznie:-(Ja w tv nieraz słyszałam wypowiedzi lekarzy, że zdrowsze dla dziecka jest po prostu stopniowe zmniejszanie lości fajek niż rzucenie od razu.
Jeśl chdzi o palenie, to nie ma co tak opieprzać tych, co palą mało i chcą dla dzidziusia rzucić, bo one wiedzą, że tak będzie lepiej i chęci mają. Gorzej z takimi przypadkami, jak żona mojego kuzyna. Paliła całą ciążę, nawet po porodzie jeszcze do szpitala jej papierosy musieli przynieść, pali przy dziecku.A właściwie kopci jak smok, bo odpala jednego od drugiego praktycznie:-(
Sama palę mało, 5-7 dziennie. Zaznaczam od razu, że jeszcze nie wiem, czy w ciąży jestem, żeby na moją głowę też się nie posypały komenty, że dziecko truję - na razie czekam na @ czy się pojawi, oprócz bóli jajników i bólu brzucha jak przy PMS doszedł nowy objaw dający nadzieję na fasolkę :-)- nie czuję potrzeby palenia, a jeśli już zapalę to mi się od razu nudności pojawiają...
mąż razem ze mną.ale po porodzie zaczął znowu
a raczej podczas porodu.nie mógł wytrzymać tego co się ze mną dzieje.ciągle na niego wrzeszczę żeby z tym skończył.jak by zapałił przy małej to bym go chyba pochlastała!nie ma takiej możliwości.wychodzi na podwórko i jak nawet z papierosa przyjdzie to przez jakiś czas jej nie ma prawa wziąć na rece
na spacerze jak idzie z nami tez mu mówię żeby przeszedł na drugą stronę
dla mnie to straszne.ja nawet bedac w ciazy przestalam odwiedzac kolezankę palącą BĘDĄCĄ w CIĄŻY
mówiłam jak ona chce to niech sobie pali ale mnie i dziecka niech nie trujea mi sie wydaje ze najmadrzejsze to sa te kobity ktore nigdy nie palily, punkt widzenia palaczki i to nalogowej palacej paczke lub wiecej dziennie jest inny, ja palilam paczke dziennie w ciazy ograniczylam sie do dwoch trzech tyg lub po prostu jak mialam nerwa.

Mam pytanie - czy wiesz o tym, że dziewczynka rodzi się już z kompletem jajeczek? Podczas każdego cyklu dojrzewa jedno z kompletu tych jajeczek. To w jaki sposób się ożywiasz, jakie leki zażywasz, jak dużo pijesz alkoholu, czy palisz czy może używasz narkotyki (nawet okazjonalnie) ma duży wpływ na owe jajeczka które cały czas są narażone na wszystkie aktywne substancje które krążą w twoim organizm. Mogą one mieć wpływ na DNA jajeczka - mogą je uszkodzić lub zdeformować - stąd się biorą różne choroby genetyczne.Witam Was serdecznie.
Ja mam pytanko nieco z innej beczki. Od kilku lat palę (1paczka dziennie/dwa dni) słyszałam różne opinie co do wpływu palenia na późniejszą ciążę. Jednakże nie jestem w stanie jakoś ustosunkować się do tych informacji.
Ja paliłam i rzuciłam jak tylko zobaczyłam dwie kreski - nie mogłabym świadomie truć swojego dziecka - choćby to był tylko 1 papieros dziennie, czy na tydzieńa mi sie wydaje ze najmadrzejsze to sa te kobity ktore nigdy nie palily, punkt widzenia palaczki i to nalogowej palacej paczke lub wiecej dziennie jest inny, ja palilam paczke dziennie w ciazy ograniczylam sie do dwoch trzech tyg lub po prostu jak mialam nerwa.
.
.