mam ogromny problem ktory spedza mi sen z powiek, okres spoznia mi sie okolo 12 dni, od zawsze mialam nieregularne miesiaczki lecz od lipca jakos w miare sie uregulowalo. okre powinnam dostac pod koniec kwietnia lecz go nie bylo. W calym kwietnu uprawialam sex z moim chlopakiem 2 razy, raz 2 kwietnia potem w nocy z 19 na 20. Zawsze kochamy sie z prezerwatywa i nigdy moj chlopak nie konczy w srodku mnie. lecz tego 19 kwietnia zsunela nam sie prezerwatywa oczywiscie bez nasienia w srodku, moj chlopak ją wyjąl i juz nie kontunowalismy sexu dalej, tydzien po tym powinnam dostac okres lecz go nie distalam, od dnia w ktorym powinnam go miec zrobilam 6 testow ciazowych wszyskie sa negatywne, robione z porannego moczu, ja dostaje ogromnej paranoi od 2 tygodni nie moge spac, jesc i zyje w tak ogromnym strachu ze ciezko mi funkcjonowac, odchodze od zmyslow, bola mnie piersi przy dotyku, nie mam mdlosci ani nie chce mi sie sikac, oststni test wykonalam dzis, wynik oczywiscie negatywny. czy sa szanse ze moge byc w ciazy? Czy przez moja paranoje zaczynam faktycznie sie dziwnie czuc, prosze o pomoc bo nie daje sobie rady