reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

Witajcie mamy listopadowe!!! Przede wszystkim gratuluje wszystkim szczęśliwym rodzicom pociech!!

Jestem mamą lutową z bieżącego roku i mam prośbę!
Dziewczyny jak znajdziecie chwilkę czasu i ochotę to bardzo was proszę o wypełnienie ankiety. Posłuży mi ona do pracy magisterskiej :tak::tak:

Tu jest ankieta

Będę bardzo wdzięczna!:tak::tak:

reklama
Ogladalam dzis "Mamo juz jestem". Mowili o zabawkach dla maluchow. Pokazali, ze fajna zabawka jest butelka po wodzie napelniona grochem ( trzeba tylko przykleic nakretke, zeby bobas nie odkrecil). Zrobilam Kubusiowi taka zabawke i byl zachwycony. Bawil sie z godzine caly czas lezac na brzuchu.

Wiecie do czego już w naszym gospodarstwie domowym doszło? Ja siedzę na dole, mąż 2 piętra wyżej w sypialni i rozmawiamy przez komunikator:-D
Kurna, ale to mnie kręci...;-)Mała wczoraj definitywnie zakończyła jedzenie z piersi, więc dzisiaj świętuję piwkiem (stanowczo za dużo). Wybaczcie błędy językowe i niespójności i niską logikę zdań. A co? Nam też się należy. Zakomunikowałam mężowi, że ma sobie wybrać dzień (sobota albo niedziela) w którym w "całości" będzie zajmował się Majką, bo inaczej ja zwariuję...Zgodził się bez bicia-miły jest. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.
dzisiaj zapisałam Majkę na basen. Wpłaciłam wpisowe (12 e) i jestem na liście oczekujących. Jak się zwolni miejsce to mogę kupić kartę za 55, na 12 zajęć po pół godz. pływania dla niemowląt, którą muszę wykorzystać w ciągu 16 tyg. Trudno tu się żyje...wszystko zajęte....Dobranoc, jutro pędzę z kacem gigantem na pilates....uf.

reklama
Pola, wypij nasze zdroofko ;-) .
A rozmowy z własnym, osobistym facetem, przez komunikator mogą być...hmmm...dość ciekawe ;-) :-D :laugh2: .
Qrcze, Oliwka jakaś niespokojna dzisiaj jest :eek: , zasnęła jak zwykle, przed 20, ale co jakiś czas budzi się, pomarudzi chwilkę, zasypia i tak w kółko :baffled: .A ja jak zwykle mimo zmęczenia, jakoś nie mam ochoty na sen.I jutro znowu wstanę nieprzytomna i nie będę widziała, co się ze mną dzieje :wściekła/y: .

Do góry