reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

reklama
Dobrej pogody na majowy weekend. My jutro wyjeżdżamy do dziadków na działkę i wracamy w przyszłą niedzielę, więc tym bardziej zależy nam na dobrej pogodzie :-D:-D:-D. Do zobaczenia!!!
Może z sukcesem butelkowym ;-);-);-)!

No to my tez zyczymy wspaniałej pogody- choc kurcze zapowiadaja ze ma sie popsuc:eek: ..my tez dzis popołudniem póznym jedziemy do mojej mamy pod K-ów....i zostajemy az tam do czw- ale ma neta wiec bede zagladac na forum- buziaki słoneczne- ide nas pakowac:-)

Udanego długiego weekendu majowego :-) .
Ja niestety spędzę go w domu :-( .Tak jakoś wyszło.No, ale może w końcu uda mi się nadrobić zaległości w sprzątaniu :baffled:

A u nas dzisiaj malutkie święto - Oliwka skończyła 5 miesięcy :tak: :-) .Ależ ten czas szybko leci :szok:

Inna my też w domu, może na dzień lub dwa wpadniemy do szwagierki, buziaczki dla Oliwki :-)
Dla wszystkich weekendujących udanego wypoczynku, a może i pogoda dopisze wbrew prognozom.

Sara waliła łapkami w klawiature i mam litery na forum na pól monitora- jak to zmienic????
Starosc nie radosc;-) stukneło mi dzis ćwierc wieku:szok: jak tylko Sare wykapiemy- juz sie woda nalewa-i ja uspimy- to idziemy swietowac w pokoju obok-co by krzykacza od czasu do czasu dokołysac.... obalimy z mezem chyba całe wino;-)

reklama
No dzieci ten sam rocznik i my też ten sam rocznik:-) Wszystkiego najlepszego od nas buziaczki I zyczymy milej imprezki

Do góry