• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam serdecznie wszystkie listopadowe mamusie ! :-)

Poniewaz kiedyś dosyć często udzielałam się w listopadowych ( wtedy przyszłych ) mamach podczytuję Was od czasu do czasu ;-) poza tym znalazłam się w Waszym archiwum i to skłoniło mnie do tego , zeby się do Was odezwać :tak:
Przede wszystkim gratuluje Wam wspaniałych dzieciaczków ! Notorycznie oglądam ich fotki - śliczne bobasy - bez wyjątku !
Zyczę Wam udanego spotkania ( już niebawem ! ) - my grudnoiwe mamy mamy je już za sobą - niezapomniane rewelacyje przeżycie - zobaczycie , ze zaraz po nim będziecie planowac następne ! :tak:

Buziam mocno Was wszystkie !

reklama
ach te diety;-)....tez trzymamy kciuki i mobilizujemy do ruchu!!ja sie zapusciłam- od 3 dni nie biegam:no:leń ze mnie!a 5 kg mam do zrzucenia- by byc jak przed ciążą....choć to były inne czasy(jak sie było instruktorem fitness to było inaczej a teraz- phi:rofl2:)....
Cynamonka- ja normalnie podziwiam twe karmienie- tylko kobito nie zabiedz nam sie i jedz!- bo bedziemy Cie dokarmiac!!ktora z mam karmi jeszcze cycem oprócz Cynamonki???

Tez jeszcze karmie, i zamierzam karmic do okoła roku, mi tam karmienie piersią nie sprawia zadnych nieprzyjemności i nie jest uciązliwe;-) Wydaje mi sie ze karmienie butelka gorzej bym znosiła:-D

megusku, ja wysyłałam na priva, bo jakoś mam opory przed upublicznianiem mojego numeru telefonu. A gdzie dziewczyny pisały swoje to nie pamiętam, też szukałam i to dość długo ;-).Pewnie albo w tym wątku, albo w Spotkaniu listopadówek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry