reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Loluś naprawde slicznie wyglada w nowej fryzurce:tak: Bodzinka jeszcze niedawno mialam podobne czewone pasemka do twoich:-) Teraz niestety troche juz wyblakly i juz nie ma sie czym pochwalic:no::baffled: Na dodatek moja fryzjerka ma wolne bo lada chwila urodzi dzidziusia a mnie czeka poszukiwanie dobrego fryzjera.Jak ja to lubie:-(

reklama
a my w sobote bylismy na weselu, super bylo:-)jak tylko zgram fotki to pokaze wam Zuzie na balu i jak ubralismy kosciol na slub:-)bo marzy nam sie otworzenie firmy dekorujacej sale koscioly ocenicie obiektywnie:tak:

No to czekamy na fotki, bara :tak:
A ja właśnie wróciłam...ze szpitala...Wczoraj nad ranem złapały mnie tak silne bóle brzucha ze zwijałam się na łóżku.Po dwóch godzinach było jeszcze gorzej, więc Jacek zawiózł mnie do szpitala.Najpierw zbadał mnie chirurg, wysłał do ginekologa, ten jednak wykluczył przypadłości ginekologiczne, z powrotem do chirurga i zostawił mnie na obserwacji w szpitalu :-(.Porobili mi badania, nic nie znaleźli, no i dzisiaj wypuścili do domu.
Ja miałam schizę, bo kilka lat temu takie bóle zakończyły się u mnie operacją (miałam ostry skręt jelit).No i już cała załamana że znowu czeka mnie stół operacyjny.Na szczęście coraz mniej boli no i co najważniejsze w domku jestem :-).

witajcie listopadoweczki 06' :-)
tutaj przyszła mama listopadowa

kochane mam pytanie do was
mam problem jaki rozmiar kombinezonu kupic
termin mam na 6 listopada i nie wiem czy kombinezon kupic 68 czy 74 rozmiar?? :sorry2:
pomozcie! napiszcie jakie wy mieliscie
boje sie ze 68 rozmiar nie starczy do konca zimy
ale zas w 74 boje sie ze sie maluch utopi :baffled:

z góry dziekuje za wasze odpowiedzi

pozdrawiam :-)

U nas był na 74 ale na początku Oliwka była w śpiworku do wózka, dopiero po jakimś czasie przeniosła się w kombinezon ;-).Fakt, był troszkę za duży, ale nie musiałam jej rękawiczek zakładać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry