reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bodzinka - uszy do góry! A może to tylko błąd w wynikach? Mojej mamie (ponad 40 lat, trójka dzieci, torbiele itp) wyszło jakiś czas temu jedynka :szok: Ja takiej nie mam. Okazało się, że błąd laboratorium. A nawet jeśli nie - to trójka to żaden wyrok. Daj znać koniecznie jak poszło badanie.
Swoja drogą ja od zdjęcia szwów u gina nie byłam, chyba czas najwyższy.

reklama
hmmm...a ja tak z innej beczki...czy wiecie jak pocieszyć osobę, która nie ma wielkiej chęci do życia???traci poczucie własnej wartości i coraz bardziej nie widzi sensu następnego dnia???

aniii ciezka sprawa:-(chyba trzeba tego kogos dobrze znac i wiedziec co na niego wplynie nie ma chyba gotowej recepty:confused:
moze wyciagnac te osobe gdzies poza teren problemu na piwko lub kawke i pogadac z nia szczerze zeby mogla sie wyzalic:huh:i pomoc jej znalezdz jasne strony sytuacji

DZięki dziewczynki za pocieche i miłe słowa.Musie być dobrze, nie ma innego wyjścia.Pogrzebałam troszke i te moje wyniki to nie są tak strasznie złe tylko podejrzane a ponieważ ma nadżerke to może to z tego.Ale i tak się boje, co wykażą te dodatkowe badania, nawet jeśli to coś złego jest do wyleczenia, to jak pomyśle, że miałabym iść do szpitala....Mój mały śpi ze mną, cycka dalej je, całe dnie jest ze mną....Płakać mi się chce:-(:-(:-(On by strasznie prżeżył jakby mnie nie było, kto by się nim zajął????Niech już będzie po tym wtorku....

Bodzinko! Nie martw się na zapas! Nawet jeśli będą musieli coś usunąć to może zrobią to laparoskopowo i myk - szybciutko będziesz z powrotem. Teraz takie gdybanie bez sensu. Poczekamy na wyniki dodatkowych badań. Uszy do góry!!!

Bodzinka nie martw sie na zapas:tak: Wszystko bedzie dobrze:tak: Nawet jesli bedziesz musiala polozyc sie w szpitalu to zrobisz to dla siebie i dla synka aby mial zdrowa mame.Ja przezylam bylo ciezko ale bynajmniej wypoczelam:rofl2::-D A tak na powaznie nikomu nie zycze.Ale powtarzam nie martw sie na zapas, bardzo mozliwe ze to wlasnie przez nadzerke.Trzymam kciuki i daj nam koniecznie jutro znac co i jak.
Anii zgadzam sie z nineczka przy takiej osobie trzeba poprostu byc. Pocieszyc kiedy tego potrzebuje,wysluchac, otrzec lzy i dowartosciowac.Wszystko tez zalezy z jakiego powodu taka osoba ma dosc zycia.Zawsze jest jakis powod a znajac go wiesz jak pomoc:tak:

Aniii bycie z tą osoba i przy niej jest najważniejsze.Dowartościowywanie jej, pokazywanie, że jest bardzo ważna osoba.
Dzięki dziewczynki, dam znać jak będe miała wyniki.Boje się okrponiście, zwłasza, że jakby co to ja nie mam z kim zostawić małego.Ale macie racje, będe się marwić jak sie okaż, że musze się położyć.Aż mi niedobrze ze strachu i na niczym nie umiem się skupić, dobrze, że Lolek jaest dziś spokojny i pięknie się bawi.

reklama
Po badaniach i po wynikach.Na szczescie obraz prawidlowy, tylko jest stan zapalny i ektopia.Wiecie moze co to???????Mam sie udac do gina i za 3 miescace kolejna cytologia.
KOCHAM ZYCIE:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry