reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dlatego też pewnie Dorotko masz taka lux figurkę...No i fakt 2 jestem pobudliwa i moja wina, moja wina, że doszło do spięcia. Facet jest ok, a ja się uniosłam, że napisała, że ma dla mnie chwilkę (a ja chciałam dłużej pogadać...). Nic to, czekam aż zatęskni...hihih, a jak nie to ja będę zmuszona "zatęsknić":-D
Anii-chorowitko-co z Tobą??

Aniii odezwij się...
Polu jak ja to znam...Ja musze meliske pić bo coś ostanio z przemęczenia nerwowa jestem:-(
Ja dziś dbam o siebie, siedze w domu i nic nie robie.Mam wrażenie,że jakaś choroba we mnie siedzi....Trzeba ją wygonić:-p

Pola spoko każdy sie musi kiedys wyładować. N a dietetyka padło:-D

Anii zdrówka życzę.

U nas znowu katar. To już drugi raz. Kuba się dławi w nocy tak mu spływa.Co robię nie tak, że znowu go wzięło po miesiącu?

Aniu, mam nadzieję, że już z Tobą lepiej :tak:
Heh, ja co się zabieram za dietę, to zawsze przerywam bo albo jakaś imprezka wypadnie (przecież nie będę pić wody niegazowanej;-)) albo tak jak w zeszły weekend nawet nie mam jak sobie żarełka zrobić.W sumie muszę troszkę zrzucić, ale mam na to ponad miesiąc więc powinno się udac :-D
A! Mam taki przedmiot Biomedyczne podstawy rozwoju i ostatnio dowiedziałam się, że minimalny odstęp między urodzeniem dzieci to 2 lata, a optymalny odstęp to 3-4 lata, bo wtedy dopiero organizm w pełni się regeneruje i jest w stanie stworzyć najlepsze warunki kolejnemu maleństwu.Ciekawe, czy ktoś się stosuje do tych zaleceń :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry