reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Byłam powtórnie z Majką u lekarza, bo dusi się nocami i dniami, spać nie może a my z nią. Rada, taka jak poprzednio: płukać nos (dobrze czyścić)-samo przejdzie, a że trwa prawie 2 tygodnie, to nic. Samo przejdzie. Piernicze to ich leczenie. Sama ją zacznę po swojemu kurować.
Inna-też miałam biomedykę. Nie pamiętam o tym, o czym piszesz (wtedy się tym nie interesowałam, hahaha), ale podczas ostatniej wizyty w Polsce byłam u prof. ginekologii a on poinformował mnie, że już po pół roku od urodzenia jednego, mogę starać się o drugie dziecko. Z tym, że ja pytałam kiedy mogę zacząć, bo chciałam mieć dość szybko, ale już mi przeszło:-)
Bodzinka, meliskę?? Kochana, ja piję maliskę litrami (no, lekka przesada), ale właśnie zaczęłam kurację deprimem, a jak się dobrze wkur....to persen forte jeszcze łykam. Boże, ja powinnam mieć więcej aktywności, bo mnie energia rozsadza!!
Oglądałyście może "Dzień świra"?-to prawie jak byście mnie dzisiaj widziały, tak mnie wszystko wścieka:wściekła/y:, jak te srające psy Konrata....:tak:
Dorota-do usług, lubię sprawiać ludziom radość:-D

reklama
HELLO< HELLO!!!!PSZCZÓŁKI MOJE KOCHANE ŻYJĘ I MAM SIĘ DOBRZE!!!!! JAKŻE DZIĘKUJĘ BOGU ŻE ŻYJĘ!!!! NO I DZIĘKI WAM ZA PAMIĘĆ!!!!:blink::blink::blink:

Anii super ze juz lepiej:-) Oby juz sie nie powtorzylo.
A co do nerwowosci to i ja ostatnio okropnie podminowana jestem:-( I niestety wyzywam sie na moim m.Az mi go zal:-( A ze melisy nie lubie wiec musi to jakos przetrwac:-p:-D
A wszystkim chorym maluchom zdrowka zycze:tak: Chorobska precz:wściekła/y:

oby fluidy od ciotek z forum dotarly do moich diabelkow:tak:
aniii super ze juz lepiej:tak:
polu a tak na marginesie ja wlaczam sobie dzien swira jak chce sobie humor poprawic nie ma jak poogladac wiekszego swira od siebie:-D;-)

reklama
kxxxa, kxxxa, kxxxa, chxj...mój mąż wrócił z pracy z gorączką...chyba za długo cieszyłam się życiem /ps. jak mój ukochany choruje to jednym słowem mam przechlapane. chyba kupię sobie Deprim bo sfiksuję.../

dziękuję za ciepłe słówka. kochane jesteście.

Do góry