reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

bara, gratulacje :tak:.Nieważne, czy 7 czy 13, ważne że listopadowy dzieciak :-).Bo to wiemy wszystkie że te listopadowe to są najcudowniejsze ;-).
My na szczepienie wybieramy się gdzieś tak w grudniu albo w styczniu, bo w grudniu to nie wiem czy znajdziemy czas.A że mamy między czas po ukończeniu 1 roku aż do rozpoczęcia 14 miesiąca to może na nowy rok przełożymy :tak:

reklama
Dziękuje za gratulacje właśnie oblewam to super winkiem:-):-D4 lampka i juz mi kolorowo:-D:-D:-Dno ale nowy listopadowy człowiek to sie nie zdarza codziennie:-Da tak z innej beczki macie konta na naszej klasie???jak tak to ja tez mam mozna mnie znaleść pod danymi: Barbara Okrojek-Ogrodnik na fotce jestem ja i Zuzia:-Dpozdrawiam

bara i ewa, ja wysłałam Wam zaproszenie, ale nie wiem czy poszło, bo ta strona ostatnio fiksuje :dry:.Mi np. nie wyświetlają się nowo dodani znajomi :baffled:.Ja rozumiem że oni usprawniają serwis, ale póki co to tylko coraz więcej mieszają :sorry2:

Mi doszło zaproszenie od Sikoreczki i Cynamonki:-DEwa wyśle tobie, strona jest świetna ale ostatnio fiksuje na maxa, my juz miałysmy spotkanie ale myśle ze na jednym suie nie skonczy:-Da apropo spotkan to moze na wiosne we Wrocławiu bysmy spotkanie zrobiły???

bara gratuluję bobaska:tak::-D.
a ja muszę się pochwalić małym sukcesikiem....wreszcie notariuszka przyjęła nasze papiery i powiedziała że mamy już bardzo blisko do końca /jupi!!!!/. no nie wiem czy powinnam zawczasu się tak cieszyć, ale również powiedziała że być może ominie nas podatek /a byłby spory/... więc z tego wszystkiego wczoraj z moją siostrą się z deczka upiłyśmy:shocked2:...przynajmniej dawno się tak nie rozerwałam:baffled:, gorzej potem...GIGA kac:nerd:

Aniu, nieładnie tak pić i mnie nie zaprosić :-D
Poza tym wiem że się teraz nudzisz to postanowiłam napisać parę zdań :-p
Oglądam właśnie Koło fortuny, nudne to jak nie wiem co.
Aha! Zastanów się z Pawłem nad tym, co Ci pisałam na gg i to poważnie :tak:.Musiscie być z nami w tym dniu :tak:
Ale pogoda się u nas porobiła :baffled:.Pochmurno, zimno, coś tam z nieba leci, przypomina snieg, ale jakiś taki marny.
A ja w związku z tym, ze siedze w domu sama jak zwykle, to po 14 wychodzę na spacer z Oliwką.Może nie zamarzniemy
Aha, Aniu, zaproszenie na dzisiejszy obiadek u mnie nadal aktualne, ziemniaczki już prawie gotowe, krokieciki zaraz się podsmażą...Pyyycha :tak:

reklama
Do góry