reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
Ojej, ale tu się dużo dzieje.
Bara
gratulacje za listopadowego bobasa w rodzinie (ja też jestem listopadowy bobas ;-))
Też mam konto na naszej klasie, ale nie umiem wysłać zaproszenia :zawstydzona/y:. Może ktoś mi podpowie jak to zrobić. My już też jesteśmy po spotkaniu na 10-lecie matury. Fajnie było :-D.
My też dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Łzy się polały i obraziła się na panią doktor - jak normalnie brała od niej wszystko: karteczki, szpatułki, naklejki, to dzisiaj nawet nie chciała spojrzeć po wszystkim w jej stronę :tak::sorry:
Aniii przytulam Cię mocno i jednocześnie trzymam kciuki za sprawę spadkową.
A co do spotkań to udało się Kasi811 i mi poznać na żywo i przede wszystkim przedstawić sobie nasze córeczki. Kasia znalazła fajne miejsce - fotki w fotkach ;-). Cieszę się, że udało się dograć to spotkanie. Fajne uczucie poznać na żywo kogoś z kim gada się przez internet. Dziekuję Kasiu za zabawę i już nie mogę doczekać się następnego.

Anii fajnie że humorek już lepszy:tak::-):-)
Co do spotkania Kasiu i ja się podpisuję - było baaardzo miło, dziewczynki co prawda prawie się nie zauważały, ewentualnie wchodziły sobie w drogę i się przepychały:-D:-D Taki wiek....:cool::-D Martynka na żywo jest jeszcze słodsza niż na zdjęciach. No i te loki...Szykujemy się na następny meeting:tak:

Dziewczyny, super że Wasze spotkanie się udało :tak:.A Martynka i Zosia jak troszkę starsze będą to na pewno będą razem świetnie się bawić.

bara, jeśli chodzi o spotkanie we Wrocławiu to ja baardzo chętnie :-).W końcu daleko nie mam, ok.2 godzin jazdy samochodem.Tylko faktycznie musiałoby się cieplej zrobić.

A u nas dzsiaj biało :tak:.Śnieg spadł, mróz jest.Prawdziwa zima.Może później pójdziemy z Oliwką na spaceros to porobię jakieś fotki.

Zazdroszcze wam spotkania..Może jak Julczka wyzdrowieje to wreszcie nam się z Agnes uda spotkać:-)
Za oknem śniegu nasypało, mój M ma dziś wolne i śpią te moje chłopaki kochane jeszcze:-):-)

Inna oczywiście,że chce:-)Tylko my z Agnes umawiałyśmy się na ten tydzień a akurat mała zachorowała.Wybacz, ja cały czas zapominam,że ty masz samochód a ja poruszam sie komunikacją miejską:-):-)

Co do naszej klasy ja też założyłam tam konto i znalazłam ludzi z mojej podstawówki ale nie umiem szukać was:-(Pomóżcie.Chetnie bym was pozapraszała do zajomych bo tak pusto mama...

reklama
Do góry