reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Megusek miłego prasowania:-):-):-)
Moje dzieck śpi po 4h dziennie...Za to chodzi spać o 22 a wstaje o 6 więc się wyrównuje....Wyobrażcie sobie,że jak zabieram się za sprzątanie to jest jeden wielki wrzask, nawet na kompa tak nie reaguje:-):-)Odzywajcie się, mam ostatnio tylko was....

reklama
He he, u nas z kompem to jest tak, że Jacek umie włączyć, wejść do neta i na tym się jego wiedza kończy.A ja, że spędzam przed kompem naprawdę dużo czasu, nawet na noc nie wyłączam, żeby rano nie tracić czasu na włączanie :-D, to sporo wiem.Poza tym mój brat studiował informatykę, to trochę przy nim się nauczyłam.
Ale przy moje siostrze się chowam, ona w wieku 12 lat potrafiła już robić strony internetowe w html'u :szok:.
Ja sprzątam i sprzątam, a jeszcze musze się uczyć, bo w ten weekend znowu mam szkołę.Ale czytam regularnie ;-)

Jutro idziemy się szczepic i mam mega stresa:baffled: Szczególnie że nie ma naszej pani Beni która zawsze szczepi maluszki. Ło matko mam nadzieję że Madzia nie będzie miała żadnych skutków ubocznych potem:hmm::oo::sad:

Sikoreczka trzeba ufać, że wszystko będzie ok. Co do odczynów poszczepiennych to po różyczce, odrze itd u nas pojawiła się bardzo wysoka gorączka aż w dziesięć dni po szczepieniu. Na szczęście już po wszystkim

Co do nadżerek, o których tak niedawno rozpisywałyśmy się. Znalazłam nazwę preparatu, który zaaplikował mi lekarz i wyleczył nadżerkę bez niepotrtzebnych wypalanek i powikłań. Ten preparat to SOLCOGYN ( do leczenia łagodnych schorzeń szyjki macicy )

Cynamonka dzięki, zapamiętam na wszelki.
Sikoreczka będzie dobrze.Karolek 8 dni po szczepieni dostał gorączki 37,9 ale do konca nie wiem czy po szczepionce czy opd zębów.Od szczepionki mineło ponad dwa tygodnie i wszystko jest dobrze.Trzymajcie się.Kubie Cynamonki też nic nie jest.Trzymamy kciuki:tak:

sebie przeszla goraczka jednak zebole:happy2:nie wiem co bedzie z jego szczepieniem jutro:confused:
sikoreczko bedzie oki:tak:
to mowicie ze po tej szczepionce jest spozniona reakcja rany:baffled:
a ja sobie wlasnie chatke ogarnelam i slucham koled na polskiej stacji:-)dzieki nineczko za link:tak:i dzis mam zamiar umyc okna ale jak na razie tylko zamiar bo checi brak:baffled:

Ja wytrwale czekam na nowe okna.Moż będe już na święta?????Mój mały śpi a ja musze do sklepu a potem chce się byczyć i oglądać jakiś fajne filmik.Lenia mam dziś:tak::-D:-)
Kurcze śpi już 3 h:szok::szok:To ta pogoda.

Pierniczki wyglądają baaaardzo apetycznie :tak:
My byliśmy dzisiaj na zakupach, bez Oliwki :-p.Zakupiliśmy prezent na Gwiazdkę dla Oliwki - pieska interaktywnego Samby (ja mam swojego, dużego bernardyna, a ona będzie miała swojego małego;-)).
Zakupiliśmy UWAGA UWAGA - OBRĄCZKI :-).Jestem taka szczęśliwa, że nawet się Jacka zapytałam czy miałby coś przeciwko temu, abym już teraz swoją zaczęła nosić :zawstydzona/y::-D.
Poza tym Jacek stwierdził, że skoro kończy mu się umowa w Erze to od razu załatwi sobie nowy telefon.Oczywiście, jak zobaczyłam Sony Ericsons K810i, to mi gały się zaświeciły jak dwi żarówy ;-).I co Moje Kochanie zrobiło?? Zakupiło mi telefon, w abonamencie :szok:. I mam już 2, jeden w Plusie i jeden w Erze ;-).Jeszcze tylko Orange mi brakuje :-D.A sobie też wziął Soniaka, tylko K550i.
I bluzkę sobie jeszcze kupiłam.Będzie mi pasowała zupełnie do niczego, ale tak mi się spodobała, że nie mogłam się powstrzymać.A bluzeczka jest w kolorze ciemnej śliwki (chyba), z satyny, z krótkim rękawem...Naprawdę fajna ;-)
Idę powoli na M jak miłość.Moje obydwa Potworki już śpią :baffled:.Więc znowu samotny wieczór przede mną, tylko ja i seriale ;-):-D

reklama
pierniczki piekne i napewno pyszneeee:-)
inna widac ze chlop o ciebie dba supcio:tak::-)
ja tez ostatnio mojego naciagam wczoraj odrobinke obkupilam sie mam zaopatrzenie w bluzeczki:-)do tego kozaczki i troszke bielizny:-)a dzis w koncu na allegro zakupilam wozek nawet pogoda nie popsuje mi humoru:blink:
ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS NJTANIEJ (280262587) - Aukcje internetowe Allegro
maly na razie odpukac zdrowy paulisiatko tez wiec czego chciec wiecej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry