reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

"Mój M czuje się na tyle dobrze żeby mnie wkurzać:biggrin2:"
Bodzinko - czyli wyzdrowiał już całkowicie :laugh2:

Witaj Meggi! Ależ urosła Sarenka. dawno jej tu nam nie pokazywałaś.

reklama
No ja to na troche wróciłam do pracki na trzy razy w tygodniu:baffled::sorry:kasa potrzebna:tak::tak:i mało zaglądam lae dzisiaj to faktycznie pustki na listopadowych bobaskach06:tak:

Oj, tak, pustki tu ostatnimi czasy...
A prezentu na Walentynki nie szukam, bo nie mam zamiaru mojemu J. nic dawać. Udam, że to taki sam dzień jak każdy inny :-p.Niech ma za swoje :angry:

bodzinko wiec m wydobrzal nie wiem jak to jest ale mezowie maja talent do wkurzania:baffled:
ja nawet o prezencie nie myslalam wogole zapomnialam o walentynkach:eek:
w koncu zajelam sie porzadkami w szafach bo juz kilka podejsc robialam ale w koncu uprzatniete :tak:

Bara, "wróciłaś do pracki", czyli znów w zębach? Jak tak, to pewnie za jakiś czas Cię popytam o jakieś drobiazgi bo przede mną też taka kariera :tak:
Inna, my sobie z moim miłym powiedzieliśmy, że odpuszczamy Walentynki (normalnie przez wzgląd na kasę...), ale ciężkie czasy nadeszły...Ale postaram się mu jakoś to zrekompensować....:-DTylko jakoś tak mi dziwnie przy rodzicach piętro niżej:-D

Ciekawe jak będzie u nas w Walentynki? Dziś rano podziękowałam mu, czyli TŻ, za złożenie mi wczoraj życzeń urodzinowych wrrrr....... :crazy:, czekałam do końca dnia, albo zapomniał albo zrobił to specjalnie bo z rana troche się popstykaliśmy :wściekła/y:
Ja nie mam dla niego prezentu, tylko ekartkę wysłałam, a nawet na nią nie zasłużył łeee......... jestem zawiedziona :(

oj Dorotko.....szkoda że nie wiedziałam o Twoich urodzinach...ode mnie byś wczoraj dostała życzenia....ale w takim razie życzę Ci dzisiaj...spełnienia marzeń....każdy przecież wie czego oczekuje od życia....niech los zawsze Ci sprzyja....całuję i przytulam...

Dorotko spełnienia mrzeń, miłosci i szczęścia z okazji wczorajszych urodzinek.
A dla reszty mam
vday_balloon.gif

valentine-bear.gif

reklama
Wszystkiego naj naj z okzaji urodzinek Dorotko:-):-):-)
A ja tez poklocilam sie z mezem:-( Ale mamy fajne walentynki. Teraz sobie siedzimy, on czyta gazete a ja siedze przed kompem:baffled: Inaczej sobie wyobrazalam ten wieczor:wściekła/y:

Do góry