reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oj, tak, pustki tu ostatnimi czasy...
A prezentu na Walentynki nie szukam, bo nie mam zamiaru mojemu J. nic dawać. Udam, że to taki sam dzień jak każdy inny
.Niech ma za swoje 
A prezentu na Walentynki nie szukam, bo nie mam zamiaru mojemu J. nic dawać. Udam, że to taki sam dzień jak każdy inny
.Niech ma za swoje 
bodzinko wiec m wydobrzal nie wiem jak to jest ale mezowie maja talent do wkurzania
ja nawet o prezencie nie myslalam wogole zapomnialam o walentynkach
w koncu zajelam sie porzadkami w szafach bo juz kilka podejsc robialam ale w koncu uprzatniete

ja nawet o prezencie nie myslalam wogole zapomnialam o walentynkach

w koncu zajelam sie porzadkami w szafach bo juz kilka podejsc robialam ale w koncu uprzatniete

Pola 30
Fan(ka)
Bara, "wróciłaś do pracki", czyli znów w zębach? Jak tak, to pewnie za jakiś czas Cię popytam o jakieś drobiazgi bo przede mną też taka kariera 
Inna, my sobie z moim miłym powiedzieliśmy, że odpuszczamy Walentynki (normalnie przez wzgląd na kasę...), ale ciężkie czasy nadeszły...Ale postaram się mu jakoś to zrekompensować....
Tylko jakoś tak mi dziwnie przy rodzicach piętro niżej

Inna, my sobie z moim miłym powiedzieliśmy, że odpuszczamy Walentynki (normalnie przez wzgląd na kasę...), ale ciężkie czasy nadeszły...Ale postaram się mu jakoś to zrekompensować....
Tylko jakoś tak mi dziwnie przy rodzicach piętro niżej
dorotak
Fanka BB :)
Ciekawe jak będzie u nas w Walentynki? Dziś rano podziękowałam mu, czyli TŻ, za złożenie mi wczoraj życzeń urodzinowych wrrrr.......
, czekałam do końca dnia, albo zapomniał albo zrobił to specjalnie bo z rana troche się popstykaliśmy 
Ja nie mam dla niego prezentu, tylko ekartkę wysłałam, a nawet na nią nie zasłużył łeee......... jestem zawiedziona
, czekałam do końca dnia, albo zapomniał albo zrobił to specjalnie bo z rana troche się popstykaliśmy 
Ja nie mam dla niego prezentu, tylko ekartkę wysłałam, a nawet na nią nie zasłużył łeee......... jestem zawiedziona
aniii
aaaaa Kotki dwa...
oj Dorotko.....szkoda że nie wiedziałam o Twoich urodzinach...ode mnie byś wczoraj dostała życzenia....ale w takim razie życzę Ci dzisiaj...spełnienia marzeń....każdy przecież wie czego oczekuje od życia....niech los zawsze Ci sprzyja....całuję i przytulam...
reklama