reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Polu :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: wybacz że się śmieję ale wyobrazilam sobie ciebie stojącą i łapiącą:laugh2: No co te dzieciaczki nie wymyślą:-) Miłej wizyty siorki;-)
A u nas wakacje już rozpoczęte. Oczywiście dlatego że mi Adrianka rozłożyło:wściekła/y: Chyrlo, smarka i ja już mam dośc:angry: Idę po południu do lekarki, mam nadzieję że do soboty wydobrzeje bo mam już bilety na pociąg nabyte:baffled:

reklama
oj Ewcia...współczuje Ci tej imprezki, tzn że tak krotko bylas...ja to robie tak że Lilkę na przymus trzymam:zawstydzona/y:, bo ja lubie się bawić i z imprezy zrezygnuję tylko gdy jestem chora:happy:
Pola ty to pomysłowa babka jestes, na pewno cos tam wymyslisz z tym nocniko czymś:baffled:

tez mi bardzo szkoda ale coz zrobic:-(moze jeszcze na jakis slub sie zalapie i sebek bedzie mial tak choc z 6 lat wtedy:-D

polu maja jest nieziemska z ta poza do robienia kupy:-D

oj sikoreczko znam ten bol:-( gorace usciski dla adrianka:tak:trzymam kciukasy za pomyslny wyjazd:tak:

A u nas w rodzinie miało być wesele 20.06, ale miesiąc temu odwołane - rozmyślili się i rozstali. Dobrze, że tak, a nie miesiąc po.
Sikoreczka całusy dla Adrianka.
Polu Majka jest genialna :rofl2:

A my w sobotę odstawiliśmy Oliwkę o 20 do domu, gdzie czekał na nią dziadek, czyli mój ojciec. Ale na poprawinach - Oliwka to była GWIAZDA :-D Dla niej zespół zadedykował piosenkę (kaczuchy), na koniec wszyscy goście wstali i zaczęli skandować "OLIWIA OLIWIA OLIWIA" :tak:;-):-):-D No ale jak ona jak słyszała muzykę to od razu do tańców szła i to tańczyła jak "stara" :-D A jak zespół przestawał grać to patrzyła w ich stronę jakiś czas a później po swojemu krzyczała i mocno gestykulowała - po czym się domyśliłam, że chce żeby grali bo ona chce tańczyć. No po prostu mistrzyni :laugh2:

Martynka to musialo byc przeslodkie:-D:tak::tak:Ciekwe jak Lolo na poprawinach sie bedzie zachowywal:confused:Ja sie ciesze juz na randke z M:rofl2:My na wesele bedziemy jechac autobusem 50 kg, wiec za bardzo nie bedzia jak Mlodego odstawic.Takze babcia przyjedzie i roztoczy nad nim opieke:-D:-D

reklama
Ewcia współczuję Ci bo znam ten ból, miałam ostatnio dwa wesela, na których była cała rodzinka i nie było gdzie oddelegować dzieci, a chciało by się pobawić :-( no szkoda. Na weselu brata mieliśmy kojec w kąciku i tam położyliśmy dzieciaki jak padły, więc kilka razy sobie potańczyłam, niestety impreza się nieszczęśliwie zakończyła....
Przydałyby się jakieś prywatne opiekunki :baffled:
Pola - patent nie z tej ziemi ma Maja na tą kupkę :-D:-D:-D
Sikoreczko - duuuuuużo zdrówka i dobrych fluidów przesyłamy, będzie dobrze :)
Oliwka niewątpliwie musiała zrobić furorę na weselu, pełna energii i tak pięknie wystrojona, mała princessa :-)

Do góry