reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

reklama
tez sie zastanawiam co z tymi kobitkami ::) czasem wogole nikt sie nie odzywa :-[ a co do mihr to faktycznie sie dlugo nie odzywa :-[ ale powiedzcie co tam u was czy te najgorsze objawy minely jak zdrowko ? pozdrawiam ;D

Hej Ewa!

U mnie problemy spotkan z wielkim uchem to juz przeszlosc :) teraz naciagaja mi sie wiazadla i czasem konkretnie zaboli, ale da sie zyc i nic nie musze na to zazywac. Dzisiaj sie troche zmeczylam, robilam porzadki w szafkach w kuchni i w szafie wnekowej i potem padlam i spalam jak susel ;)

Mam nadzieje ze to forum jakos dotrwa do listopada i ze ozyje!

Pozdrawiam!

ja tez mam taka nadzieje ;D bo lubie tu zagladac i pogawedzic z innymi przed chwila zagladalam na czarna liste wpisalam tam pewnego doktora dupka i jakas dziewczyna u niego byla ma podobne przezycia i tak sie wpienilam jak sobie przypomnialam o tym panu ze az dzidzi sie ruszylo ma nadzieje ze nie ma wielu takich dupkow wsrod lekarzy :-[ pozdrowionka

no i jak zwykle cisza u nas kobitki :-[ co sie dzieje ? wlasnie ogladalam na allegro wozeczki tak pomalu zaczynam rozeznanie w cenach i wygladzie wozkow ;D przy pauli mialam chyba ze 4 wozki zaczelam od roana na pompowanych kolach potem spacerowka z przekladana raczka chyba najgorszy wybor przetrwal jakies pol roku pozniej uzywana parasolka nastepnie nowa parasolka ten ostatni w miare sie spisal ;) najlepszy byl roan ale jako gleboki bo spacerowka z niego kiepska bez pasow przekladanej raczki :) a wy juz cos o tym myslicie? pozdrawiam ;D

no i widzisz Ewa? Nie wiem co z tymi listopadowkami 2006?!? Spia czy co?

U nas w Krakowie jest Papiez :) Ja niestety nie pojde na Blonia, ale jak sobie przypomne jak bylam tam jak byl Jan Pawel II to milo sobie pomyslec, powspominac :)

Co do wozkow, fotelikow, nosidelek, lozeczek itp to jest jeszcze czas. Oferta na rynku tych artykulow jest tak bogata ze nie trzeba juz myslec :) Mysle ze bedziemy myslec o tym okolo wrzesnia :) Teraz lepiej pomyslec o urlopie :)

pozdrawiam Cie rowniez Ewa (bo nikogo wiecej do pozdrawiania tu nie ma!) ???

nie wiem co sie dzieje moze panie z listopada juz wziely sobie urlop :-[ co do papieza to super ze widzialas naszego jana pawla to na pewno niezapomniane przezycie tylko pozazdroscic :) faktycznie jeszcze czas na zakupy ale fajnie poogladac takie sliczne rzeczy ;) zakupy to bardzo przyjemna rzecz ;) cos ten nasz watek sie wcale nie rozwija a szkoda :-[

hey;)

jestem na chwile bo pogoda jak z bajki... wiec zaraz wybywam na spacerek. sluchajcie-wczoraj moj d zabral mnie do opery i...eee nie mialam sie w co ubrac...bluzki sie nie dopinaja w biuscie!!!!! i jeszcze w brzuszku ciasno.

co do wozkow i iinych takich... znajoma wlasnie odchowala drugie bebe i odda mi wszystko...juz widzialam rzeczy- slicznie i jak nowe. bede o nie dbac i przekaze dalej. amerykanie jacy sa tacy sa ale staraja sie byc gospodarni

Nie wiem co się dzieje z moim kompem ale właśnie gdzieś mi wcięło całą zapisaną do was wiadomość. Obiecuję tu zaglądać tak często jak to będzie możliwe (czyli gdy tylko moja siostra gdzieś wybędzie ;) Ja jeszcze nie odlądam się za rzeczami dla dzidzi. Musialam za to wymienić część garderoby dla siebie. Brzuszek roścnie jak szalony, z dnia na dzień. Na szczęście tylko brzuszek :laugh: Reszta w normie ;D Może w końcu uda mi się zrobić i wstawić zdjęcie ???

reklama
widze ze cosik sie ruszylo na naszym forum ;) monika swietnie ze dostaniesz ciuszki od znajomej zaoszczedzisz odrobiunke bedzie trzeba dokupic duperele ;D ja mam duzo ciuszkow od przyjaciolki no i troche po paulince :) z grubszych rzeczy musze kupic wozek bo lozeczko posciele baldachimy mam no i troche ciuchow nie wim dokladnie ile ale cala szafa by sie zapelnila tak homikowalam po pauli z mysla o przyszlym bobasku ;D ja dzisiaj sie zalamalam zostaly mi tylko jedne spodnie w ktore wchodze niedlugo nie zostanie mi nic do ubrania ;) w przyszlym tyg ide w koncu cos sobie kupic bo niedlugo nie wyjde z domu :laugh: pozdrowionka

Do góry