Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale juz po chorobskach zobaczymy na jak dlugo

. Potem dzieci spać, a my zjedliśmy kolację, obejrzeliśmy mamma mia i M poszedł odpalić sobie petardy. Zrobiliśmy jeszcze kilka sylwestrowo-noworocznych wróżb - nowa bielizna, 12 rodzynek na 12 życzeń, otwieranie drzwi i takie tam. Śmialiśmy się, że czasu nam nie starczy jak będziemy tak rok zaklinać i nie zdążymy sobie złożyć życzeń
. Bartek obudził się dopiero o 1:30 więc dał nam poimprezować
, a Martyna wstała dopiero przed 8 więc też nie było źle.
.
Po prostu super:-( Ale za rok młoda podrzucimy dziadka a my pojdziemy poszalec, bynajmniej takie są plany a jak bedzie zobaczymy;-)
Chętnie część puszczę w obieg. Już ostatnio zrobiliśmy wyprzedaż butów na allegro
W tych worach też pewnie mega paka by się zebrała
. Jeszcze dostaliśmy dla Bartka ubrania od koleżanki M i generalnie wszystkie na później więc ona pozbyła się problemu, a teraz ja go mam 
Dobrze, że mamy gdzie to trzymać i nie musimy w mieszkaniu tego wszystkiego mieć
A teraz znowu mnie czeka generalny przegląd w szafie Oliwki, bo widzę, że część ubranek już wygląda jakby były od młodszej siostry ;-) Na wiosnę nie będziemy musieli wiele kupować, na szczęście, bo tak jak kiedyś pisałam - większość spodni na Oliwię kupowaliśmy większe żeby były w pasie dobre ale były za długie, więc teraz nie trzeba będzie wywijac nogawek
A że małej się schudło, to tym bardziej nie będzie problemu 
Tak, tak wiosna za pasem mamusia dba o figure córkiA że małej się schudło, to tym bardziej nie będzie problemu![]()