reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

monika ja raczej teraz nie budzę sie nocy (choć w pierwszej ciąży też tak miałam), ale jak rano się budzę to czuję zę ledwo co utrzymuję pręcherz i w sekundzie muszę odwiedzić wc. :laugh:

Tak zaglądałam i u nas straszne pustki w porównaniu do innych miesięcy, grudzień nas przegonił w ilości postów.  ::)
Gdzie się podziały te mamy listopadowe ?? Przecież już tochę nas się tu zgłosiło!!

reklama
eh pije czy nie pije wieczorkiem i tak siusiam...ale ze to na razie jedyny negatyw wiec nie bede marudzic. jeszcze bede wspominac te mile dni kiedy to tylko pecherz doskwieral :p

monika mi tez przeszlo wstawanie w nocy na siku chyba ze strasznie sie opije ;) gorzej bedzie juz w zaawansowanej ciazy wtedy nawet mala ilosc picia sprawi ze bedziemy latac co 5 min do kibelka ;)

dorotak wlasnie tez to zaowazylam ::) gdzie te wszystkie przyszle mamuski ???

listopadowki maja odwyk internetowy :)
co 5 minut na kibelu? no nieeee ale niezla szkola przed urodzeniem hihih potem tez bedzie trzeba czesto - moze nie do kibelka ale do dzieciaczka :D

tak jest ale wstawanie do dzidzi jest super ;) czego nie mozna powiedziec o sikaniu co chwile ;) pozdrawiam cos dlugo nie zagladalas jak zdrowko monika ???

na zdrówko nie mogę marudzić.... na nadmiar pracy tak. jak ja bym chciana na jakieś L4 czy cos.... ale niestety w Stanach nieco inne zasady gry wiec nie ma wyjścia trzeba cos robić. robić codziennie zaglądam i podczytuje , tyle ze nie zawsze pisze.... a im Iz nie pisze tym bardziej sie odzwyczajam :)
Śmiesznie sie czuje... zawsze katastroficzne balam sie przytyc a teraz.... jem cokolwiek mi sie wyśni bez żadnych wyrzutów sumienia itp. Nie za bardzo lubię mój odstający brzucho i duże cycuchy ale wiem ze to dla dzidzi :)
Oby tak dalej. I oby wszystkie ci ezarowki tak lekko to znosili jak ja !

Hej kobietki z brzuszkami!

Po ile u Was truskawki? W Krakowie po 8 za kg. Jeszcze drogie, ale przeciez dopiero sie zaczna. Wlasnie sobie wcinamy z dzidzi :)

Co do naszego formu to naprawde malo aktywna jest wieksza czesc listopadowek. Ja zagladam codzien i staram sie nawet jakas glupote napisac.

Tak mnie ciekawi czy zmienilyscie cos w wygladzie? (same a nie natura Wam zaokraglila to i tamto :)Np. czy obcielyscie wlosy? zmienilyscie kolor? albo zaczelyscie ubierac sie bardziej kobieco? w pastelowe bluzki i sukienki?
Ja np dzis bylam u fryzjera, nie byla to radyklana zmiana ale zauwazalna (sie okaze jak maz wroci z pracy ;) Poza tym nosze tylko jasne bluzki (czarne poszly na wyyysoka polke!) np. rozowe i blekitne :)
W koncu nie codzien jest sie w ciazy :) I trzeba pokazac swiatu ze sie ogomniascie! cieszymy!!!

pozdrawiam :)

Radykalnej zmiany fryzury nie szykuję, ale musze podciąć końcuwki na dniach. Cerę mam fatalną (może będzie dziewczynka, bo podobno odbiera urodę, hihi...). Zmiany w sposobie ubierania się nie zauważyłam.

Co do truskawek, u nas są i po 7zł, ale ja w pobliskim warzywniaku kupiłam po 10zł (bo nie mam kiedy się wybrać na targ)

Megusek u nas naszczescie truskawki ok 6,5 -7zl nawet rano dostalam bo marudzilam ......wiesz powiem szczerze ze nas malo na tym forum listopadowek ale to moze i lepiej dla swiata mniej skorpionow przyjdzie na swiat......hihihi
a dobrze czujesz sie z nowymi wloskami??ja milam miesiac temu wizyte na zmiany ale ustalilam z fryzjerka (fajna babeczka)ze zmiany potrzebowac bedze po a teraz i tak sie kocham i jestem kochana....chyba ma racjie
Uwielbiam rozowy blekitny i zielony ale ja wchodze do sklepu z odzieza ciazowa to wychodze tam wszystko jest takie bure i nieladne i jeszce co drogie jak choleraaz sie boje jak bede musiala cos kupic ale teraz weszla fajna moda na koszulki puszczone od stanu super cos dla nas jak jestes z krakowa to znasztwoja rodzima firme tatum ma super sukienki i poiem ze chyba wygladaja troche jak ciazowe... dal nas jak znalazl w lipcu sierpniu papa

reklama
Tak Lucyann, te bluzeczki i sukienki z podwyzszonym stanem sa swietne. Marze o takiej bluzeczce  :)
Z wloskami czuje sie swietnie! Ale to nie takie wazne...takie pierdolki przeca ;)

Najwazniejsze jest nasze zdrowie i zdrowie dzidzi! Dbajcie o siebie mamy :) Zadnego chorowania i zero problemow zycze, a tym co cos dolega szybciutkiego powrotu do zdrowia...i na forum, bo moze urodzi sie wiecej strzelcow Lucyann niz skorpionow ;)

ps. czasem czesto pisze bo my tv mamy na komputerku i jak leci reklama to po sieci buszuje ;)

Do góry