reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
Monika znikaja jak ktos zglosi ze watek zamkniety czyli musza sie rozdwoic do konca zazwyczaj idzie to tak do 10 nastepnego miesiaca -tak z moich obserwacji wychodzi..:happy:

I ja dolaczam sie do zyczen od ciotek z forum dla Paulinki!

Monika pazdziernikowki nie wszytkie sie jeszcze rozdwoily i dlatego jeszcze sa :-)

A tak w ogole to zaczynamy jakos na forum czesciej pisac. Chyba chcemy byc w kupie bo razniej. Cynamonka cos dzis nie pisze...hmmm A Goralka pewnie juz urodzila, odszedl jej juz czop, tylko czekac radosnej wiesci od Doroty :-)

hmmm pazdziernikowi jakies opoznione heheh
Nieee dzis nikt nie urodzi :p
Pewnie gniazdko sprzataja i mentalnie sie przygotowuja na przyjscie malenstwa. a ja mam takiego lenia ze ojoj

nic podobnego, z tym czopem to jakaś lipa, wczoraj sie doczytałam, że potrafi odejść nawet 3 tygodnie przed porodem, dobrze, że wcześniej tego nie wiedziałam, pewnie by mi ręce opadły hiihih teraz to na luzie jadę, a przez ostatnie dwa dni to nogi ściskałam, i zalegałam w łóżku żeby nie prowokować, ustaliliśmy z mężęm, że mnie podwiesi za nogi u sufitu jakby sie zaczeło i tak przeczekamy aż miną zaduszki hehehehh

Zaktualizowalam tabele mamus listopadowych. Gdyby wszytkie byly aktywne to bylo by nas 44! a tak o tylko 20 sztuk ;-) Czyli zostalo 18 porodow i kolej na grudniowki ;-)

mi tez zlecialo...najbardziej dluzyly sie 2 i 3 mies jak mialam mdlosci. Potem zlecialo jak jeden dzien.
Podobno ostatni mies. sie dluzy ...obaczymy ;-)

reklama
Mi sie ten ostatni miesiąc strasznie długi wydaje, czasem zaczynam mysleć że juz nigdy nie urodzę.;-) Może to dlatego że się nastawiałam że urodze wcześniej( bo to druga ciąża), a tymczasem juz jestem dłużej w ciąży niz za pierwszym razem. Zatrudniłam przedwczoraj męża do masowania piersi i co? i nic! Nie oszczędzam się już, sprzątam, noszę Olke a porodu ani widu ani słychu. To jak ja mam nie myśleć że nigdy nie urodze:-D

Do góry