Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja po weekendzie niezaglądania myślałam że ze trzy to urodzą a tu nico...później jak wszystkie się rzucą, porozjeżdżają się do szpitali to będzie tu niezła cisza...
Lucy i Anii włąsnie, zauważyłam to samo. Cisza jakaś. Chyba się babeczki zgadały i zaczęły rodzić na raz:-)
Trzymam kciuki za wszystkie "rozdwajające sie". Dajcie znać kobietki jak już będziecie po....Przesyłam dobre wibracje...................
Ja dzis na KTG bylam, i lekarz pyta...kto pania kieruje? a jaki powod skierowania? a ja mysle no kurde przeciez za 3 dni mam termin no i mu mowie a on.....czyli brak wskazan do ktg...hmmmmm
Zapis prawidlowy i tyle wiem z tego ktg.
padł nam komp stacjonarny, mężulek walczył, ale niestety trzeba do seriwisu, przerzuciłam się na laptoka, ale wdepłam na bb kontrolnie, sprawdzić ile się rozdwoiło przez weekend