reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Oj wspólczuje Bodzinka, ja kiedys sie wybrałam z dwójka, wózek miałam tylko Konrad miał wtedy z pol roczku i w drodze powrotnej nagle zaczoł sie strasznie drzeć, Ola która juz była zmeczona droga tez./ wsadziłam ja do wózka, Kondzia jedna reką trzymałam bo na rekach sie uspokoił, druga popychałam wózek i szybko do domu. myslałam ze nie dojde:baffled: cała byłam mokra.
teraz jak trzeba to ich obydwoje w wozek wrzucam;)
a ja własnie słuchałam sobie cos wesołego:
Wrzuta.pl - Człowiek (Dzieci wiedzą lepiej)
:-D
ach te dzieci:tak:

reklama
Najgorsze jet to jak ludzie się patrzą na Ciebie, miałbym ich ochote kopać i gryżć wtedy;-)Ludzi nie dzieci:-)

No dobra to przyznać się która jest od mały a która nie?????Bo z wątroby to chyba wszystkie jesteśmy:-):-)
Ja bez bicia się przyznaje,że bywam małpą;-)

hehh Bodzinka ja tez czasem jestem małpą:-D a co do facetów.. to nie od dzis wiadomo że facet to...
;-);-);-):-p

Załączniki

• swinie02.gif
    swinie02.gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 73
Patija buhahaha:-)Rozbawiłaś mnie do łez kochana:-):-)
Ja wczoraj miałam chandre gigant i kupiłam 6 kubków;-)Wydałam na nie 25 zeta, które udało mi się ukryć przed moim M:-):-)Kubki to to co Bognisie lubią najbardziej;-)

He he he :-D:-D:-D:-D.I pamiętajcie : na początku było jajko.Ale nie to od kury, od razu mówię :-D:-D:-D:-D.Mistrzostwo świata :laugh2::laugh2::rofl2:.
Patija, no cóż, jeśli chodzi o mężczyzn to często mam takie właśnie zdanie, choć przykro mi że obrażam te bezbronne świnki :-p

Tak, tak dziewczynki i problem rozwiązany:-)Na początku było jajko:-):-)Karol dalej śpi:confused:To już 2,5h.Ja go wieczorem będe wystawiać na dwór to w nocy da mi spać:tak:Za to chłop dzwonił,ze wraca:baffled::baffled:Musze ziemniaczki obierać, mielone szykować:-(Ostatnio nie mam natchnienia na gotowanie:dry::dry:Kto ugotuje za mnie, no kto???

:angry::angry::angry::angry:Ja już dziś mam wszystko w du** :crazy::crazy::crazy: Na jutro zaproszeni goście urodzinkowi, a ja uziemiona bo mali chorują.:growl::growl::growl: No i żeby mnie dobic właśnie dzwonił mój że będzie dziś póżno. :realmad::realmad::realmad:Nosz ku** ja nawet podstawowych zakupów nie mam zrobionych ani nic.:no::no::no::no: Mógł wcześniej zadzwonic to bym mamę poprosiła o przyjazd! teraz jestem ugotowana! :evil::evil::evil::evil:Idę kupic szczelaczkę na allegro i jak przylezie to go odstrzelę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sikoreczka kochana spokojnie, tak to już z facetami jest, zero myślenia....Oj, jak ja mu współczuje spotkania z Tobą....Ja bym na jego miejscu po mostem się zdrzemneła.Tule mocno.

reklama
Sikoreczka, Bodzinka ma rację :tak:.I pamietaj w takich chwilach o mantrze: Facet to gorszy gatunek człowieka.Facet to gorszy gatunek człowieka.Facet to gorszy...........

Do góry