Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bodzinko tak się właśnie zastanawiałam gdzie się podziewaszJa się nie odzywam bo zaczełam chodzić na terapie zajęciową.W prawdzie dopiero od poniedziałku ale wcześniej znowu leżałam a potem załatwiałam ta terapie.....
Wracaj do nas

U mnie walentynki bez mojego Walentego który akurat pracował na dzień . A jak wrócił to od razu poszedł spać bo chory. Za to na walentynki przyjechała do mnie siostra w myśl że z małym dzieckiem i tak nie wyjdzie z chłopakiem się nigdzie zabawić, bo nie za bardzo ma córeczkę z kim zostawić, więc lepiej z siostra siedzieć. No i było bardzo wesoło
Poszalałyśmy trochę na śniegu,(czy u Was tez tak dużo napadało?) a potem z dziećmi na sali zabaw. I stwierdziłyśmy, że trzeba by sobie kupic kiedyś taki dmuchany duży zamek do skakania. Po prostu rewelacja

Do tego wielki basen z piłeczkami;-)A jak przeszedł wam piątek 13?? U mnie niestety od dwóch lat ciągle pechowy
Niewiem jak to jest, bo kiedys to był bardzo szczęśliwy. Dobrze że piatek 13 nie jest co tydzień
;-)
W koncu Ola zniechecona siada obok niego, bierze pusty kubek niekapek Konrada i stwierdza powaznie: