reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Milenka super zdjęcie maluszka!!! tak się cieszę:-) Ja mam wizytę za tydzień bo mam malucha równe 7 dni młodszego:-D A póki co normalne dolegliwości, rano wymiotowanie, brak apetytu, itp. I strasznie bolą mnie piersi (wreszcie wiem o czym pisały dziewczyny) i przyznam szczerze jeden jajnik też trochę boli ale jestem spokojna bo ciąża umiejscowiona w macicy. tak strasznie nie mogę się doczekać tego usg serduszkowego.
Anikola wszystko opiszesz wieczorem i pamiętaj że tyle głów to nie jedna i na pewno da coś się wymyślić. Także głowa do góry i spokojnie. :tak:
Anula testuj dzisiaj a nie czekaj do jutra!!! A objawy @ a ciąża to to samo, wiem bo byłam przerażona jak mnie bolał brzuch w dniach @, ale nie przyszła i u Ciebie też nie przyjdzie. A który ty masz dc dzisiaj??

Rea krew oddana, dzis 8dpt bo nie licze poniedzialku kiedy byl transfer tylko od wtorku - sadze ze jak ma cos wyjsc to wyjdzie dzis, a jak nie to wrzesien-pazdziernik zaczne stymulacje taki to moj plan, a @ powinnam dostac w niedziele planowo ale kamien spadl z serca jak ona minela, rano mialam obawy ze jutro 9dpt i ostatnio w tym dniu plamilam wiec wstalam i zdecydowalam na b-hcg

Dziewcznki mam pytanko do przyszłych mamusiek :) okazało się, że moja siostra jest w ciąży, miała criotransfer :) nie za bardzo wie na którego lekarza się zdecydować, ,możecie coś doradzić? najlepiej jakiś który przyjmuje też na fundusz. A Wy kiedy byłyście na 1 wizycie po pozytywnej becie???

Anula normalnie nie usiedzę :-D trzymam mocno, mocno &
Pozdrawiam Was mamusie Milena i Rea (biudulko miejmy nadzieje, że te mdłości Ci przejdą mnie na szczęście ominęły całkiem)
Nuna no to w rodzinie coś ruszyło więc masz wirusa czekać tylko na zarażenie ;-) ja chodzę do dr S.Kluz ale ona prywatnie tylko przyjmuje i z tego co wiem to Rea też do niej. Wcześniej chodziłam do dr Dorskiego też byłam zadowolona on na NFZ w feminie gdzieś przyjmuje raz w tyg. A na pierwszej wizycie byłam 4tyg po transferze i było już słychać serduszko.
Madziule dużo wytrwałości w działaniach
.... i reszta dziewczynek trzymajcie się moje drogie cierpliwości pozdrawiam Was serdecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Goyah no tak, ruszyło hehe, mam nadzieję że i ja niebawem będę w ciąży :) byłoby cudownie jakbyśmy razem z siostrą miały bobabska w tym samym czasie, tym bardziej, że to siostra bliźniaczka :) no właśnie Ona zastanawia się nad Dorskim, bo pomógł jej zajśc w ciążę z 1 dzieckiem, no i zawsze jest pomocny.

Rea ja u Ciebie obstawiam córeczkę :)

Do góry