reklama
Milenka super zdjęcie maluszka!!! tak się cieszę:-) Ja mam wizytę za tydzień bo mam malucha równe 7 dni młodszego
A póki co normalne dolegliwości, rano wymiotowanie, brak apetytu, itp. I strasznie bolą mnie piersi (wreszcie wiem o czym pisały dziewczyny) i przyznam szczerze jeden jajnik też trochę boli ale jestem spokojna bo ciąża umiejscowiona w macicy. tak strasznie nie mogę się doczekać tego usg serduszkowego.
Anikola wszystko opiszesz wieczorem i pamiętaj że tyle głów to nie jedna i na pewno da coś się wymyślić. Także głowa do góry i spokojnie.
Anula testuj dzisiaj a nie czekaj do jutra!!! A objawy @ a ciąża to to samo, wiem bo byłam przerażona jak mnie bolał brzuch w dniach @, ale nie przyszła i u Ciebie też nie przyjdzie. A który ty masz dc dzisiaj??

Anikola wszystko opiszesz wieczorem i pamiętaj że tyle głów to nie jedna i na pewno da coś się wymyślić. Także głowa do góry i spokojnie.

Anula testuj dzisiaj a nie czekaj do jutra!!! A objawy @ a ciąża to to samo, wiem bo byłam przerażona jak mnie bolał brzuch w dniach @, ale nie przyszła i u Ciebie też nie przyjdzie. A który ty masz dc dzisiaj??
Rea krew oddana, dzis 8dpt bo nie licze poniedzialku kiedy byl transfer tylko od wtorku - sadze ze jak ma cos wyjsc to wyjdzie dzis, a jak nie to wrzesien-pazdziernik zaczne stymulacje taki to moj plan, a @ powinnam dostac w niedziele planowo ale kamien spadl z serca jak ona minela, rano mialam obawy ze jutro 9dpt i ostatnio w tym dniu plamilam wiec wstalam i zdecydowalam na b-hcg
katarina123
Fanka BB :)
anula o której wynik ?
katarina123
Fanka BB :)
anula nie dziwie sie trzymam kciuki za sukces
Dziewcznki mam pytanko do przyszłych mamusiek
okazało się, że moja siostra jest w ciąży, miała criotransfer
nie za bardzo wie na którego lekarza się zdecydować, ,możecie coś doradzić? najlepiej jakiś który przyjmuje też na fundusz. A Wy kiedy byłyście na 1 wizycie po pozytywnej becie???
Anula normalnie nie usiedzę
trzymam mocno, mocno &
Pozdrawiam Was mamusie Milena i Rea (biudulko miejmy nadzieje, że te mdłości Ci przejdą mnie na szczęście ominęły całkiem)
Nuna no to w rodzinie coś ruszyło więc masz wirusa czekać tylko na zarażenie ;-) ja chodzę do dr S.Kluz ale ona prywatnie tylko przyjmuje i z tego co wiem to Rea też do niej. Wcześniej chodziłam do dr Dorskiego też byłam zadowolona on na NFZ w feminie gdzieś przyjmuje raz w tyg. A na pierwszej wizycie byłam 4tyg po transferze i było już słychać serduszko.
Madziule dużo wytrwałości w działaniach
.... i reszta dziewczynek trzymajcie się moje drogie cierpliwości pozdrawiam Was serdecznie

Pozdrawiam Was mamusie Milena i Rea (biudulko miejmy nadzieje, że te mdłości Ci przejdą mnie na szczęście ominęły całkiem)
Nuna no to w rodzinie coś ruszyło więc masz wirusa czekać tylko na zarażenie ;-) ja chodzę do dr S.Kluz ale ona prywatnie tylko przyjmuje i z tego co wiem to Rea też do niej. Wcześniej chodziłam do dr Dorskiego też byłam zadowolona on na NFZ w feminie gdzieś przyjmuje raz w tyg. A na pierwszej wizycie byłam 4tyg po transferze i było już słychać serduszko.
Madziule dużo wytrwałości w działaniach
.... i reszta dziewczynek trzymajcie się moje drogie cierpliwości pozdrawiam Was serdecznie
Ostatnia edycja:
reklama
Goyah no tak, ruszyło hehe, mam nadzieję że i ja niebawem będę w ciąży
byłoby cudownie jakbyśmy razem z siostrą miały bobabska w tym samym czasie, tym bardziej, że to siostra bliźniaczka
no właśnie Ona zastanawia się nad Dorskim, bo pomógł jej zajśc w ciążę z 1 dzieckiem, no i zawsze jest pomocny.
Rea ja u Ciebie obstawiam córeczkę
Rea ja u Ciebie obstawiam córeczkę